Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ελεύθερος αφέθηκε ο 76χρονος ο οποίος συνελήφθη ως ο υπαίτιος της πρόκλησης της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε χθες στο Ωραιόκαστρο και προκάλεσε σημαντικές καταστροφές.
Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και σύμφωνα με το thesspost.gr κατά την άφιξη του στα δικαστήρια δεν έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.
Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος ενόψει της προκαταρκτικής που παρήγγειλε η εισαγγελέας.
Μεταξύ άλλων, η εισαγγελική λειτουργός ζητά να εξεταστεί το μέγεθος και η έκταση των ζημιών, αν υπάρχουν ζημιές σε κοινωφελείς εγκαταστάσεις και για το αν προκύπτουν ευθύνες τρίτων ατόμων, για παράδειγμα αυτοί που δεν καθάρισαν εκτάσεις και επεκτάθηκε.
Σύμφωνα με την ομολογία του, ο 76χρονος προκάλεσε την πυρκαγιά όταν προέβη σε επικίνδυνη συμπεριφορά με το όχημά του, με αποτέλεσμα να προκληθούν σπινθήρες.
Διαβάστε επίσης:
Κατερίνη: Συλλήψεις 5 ατόμων για απόπειρα δολοφονίας κοσμηματοπώλη και ληστεία 310.000 ευρώ
Χαλκίδα: Από ακαθάριστα οικόπεδα ξεκίνησε η φωτιά – Στη θάλασσα τη «σπρώχνει» ο αέρας
Νέα φωτιά στη Ρόδο: «Μάχη» με δύο μέτωπα στην Κοσκινού
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.