search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.07.2026 10:55
MENU CLOSE

Μαριάννα Τουμασάτου: «Ο Τσίπρας είναι ένα ιστορικό πρόσωπο που εμπιστεύομαι – Υφίσταμαι απίστευτο bullying από τα τρολ» (Video)

08.07.2026 09:41
toumasatou-new

Για τη συμμετοχή της στην παρουσίαση της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης στο Θησείο αλλά και τις επιθέσεις που δέχεται έκτοτε από τρολς -όπως χαρακτηριστικά λέει- μίλησε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Αναφερόμενη στον Αλέξη Τσίπρα, η ηθοποιός έκανε λόγο για ένα πρόσωπο ιστορικό, έναν πολιτικό έντιμο που σε κοιτάει στα μάτια που που η ίδια εμπιστεύεται και πιστεύει.

«Δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανα παρουσίαση στον Τσίπρα. Είναι ένα ιστορικό πρόσωπο που εμπιστεύομαι και πιστεύω. Θεωρώ ότι είναι πολύ έντιμος και στον τρόπο που συζητάει και σε κοιτάει στα μάτια. Ό,τι και αν τον ρωτήσεις θα σου δώσει την άποψή του χωρίς τσαχπινιές. Είναι ένας άνθρωπος που απέδειξε ότι ενώ είχε το μέλι δεν έβαλε το χέρι μέσα στο βάζο, ίσα ίσα έφτιαξε καινούργια βαζάκια για να τα αφήσει να έχουν…» είπε χαρακτηριστικά, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά», ενώ ξεκαθάρισε ότι η ίδια δεν σκοπεύει να πολιτευτεί.

Αναφερόμενη στα αρνητικά σχόλια που δέχεται από λογαριασμούς στα social media, η ηθοποιός υπογράμμισε τη σημασία που έχει για την ίδια η ευγένεια στον πολιτικό διάλογο, ακόμα κι αν δεν συμφωνούν όλοι μεταξύ τους.

«Η ιδεολογία (σ.σ. της ΕΛ.Α.Σ) είναι η βάση να αποφασίζει για όλα γι’ αυτό πρέπει ψύχραιμα να ακούμε συμφωνούμε, διαφωνούμε. Κι εγώ διαφωνώ με τη ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ αλλά προσπαθώ με όποιον διαφωνώ να είμαι ευγενής στην αντίδρασή μου γιατί υφίσταμαι απίστευτο μπούλινγκ από τα τρολς. Όταν τα πρωτοδιάβασα πριν από χρόνια με στεναχωρούσε γιατί νόμιζα ότι ήταν αληθινά. Μετά κατάλαβα ότι τη δουλειά τους κάνουν. Είδα ότι ήταν λογαριασμοί που δεν είχαν τίποτα και είπα μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε. Δεν πειράζει, καλό είναι να διαφωνεί κάποιος με την ευγένεια. Η κριτική δεν ορίζει τον κρινόμενο αλλά τον κριτή» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Θοδωρής Αθερίδης: «Μέχρι τα 9 έτη της κόρης μου, ήμουν αλκοολικός – Έφτασε το παιδί μου 9 χρόνων μέσα σε μια θολούρα»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Όσο μεγαλώνω, δουλεύω όλο και λιγότερο στη μόδα»

Ταξίδι-εξπρές στη Ρώμη για την Ευγενία Σαμαρά – Ο λόγος της επίσκεψης στην Ιταλία και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.07.2026 10:55