search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.07.2026 15:34
MENU CLOSE

Στη Σαντορίνη για διακοπές ο «Ελσίνκι» του La Casa de Papel

08.07.2026 14:09
peric-new

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Στη Σαντορίνη για τις καλοκαιρινές του διακοπές βρίσκεται ο «Ελσίνκι» του La Casa de Papel ο οποίος μοιράστηκε, μάλιστα, με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από τις όμορφες και ανέμελες στιγμές του στο νησί.

Μεταξύ αυτών, ο Σέρβος ηθοποιός Ντάρκο Πέριτς πόζαρε μέσα από την πισίνα του ξενοδοχείου στα Φηρά όπου διαμένει, με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

«Ώρα για χαλάρωση» έγραψε στη λεζάντα.

Διαβάστε επίσης:

Βανδή: Πήγε σε συναυλία της Θεοδωρίδου και τραγούδησαν μαζί – «Πήρατε μια μικρή γεύση από τα προσεχώς» (Video)

Χαβιέ Μπαρδέμ: Ύψωσε τη σημαία της Παλαιστίνης σε αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Μαριάννα Τουμασάτου: «Ο Τσίπρας είναι ένα ιστορικό πρόσωπο που εμπιστεύομαι – Υφίσταμαι απίστευτο bullying από τα τρολ» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.07.2026 15:33