Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΗ Μαρία Καρυστιανού είναι η πολιτική αρχηγός η οποία συγκεντρώνει τα μεγαλύτερα ποσοστά δημοφιλίας, σύμφωνα με την δημοσκόπηση της MRB.
Η πρόεδρος της Ελπίδας είναι η μόνη με ποσοστό άνω των 30%, φτάνοντας το 30,8%, αρκετά μπροστά από τον Κ. Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα που ακολουθούν με 26,8% και 25,8% αντίστοιχα.
Στην αντίπερα όχθη, ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες αρνητικές απόψεις, με ποσοστό 67,1%. Στη μέση, 7ος, είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης με 19,7% σε θετικές γνώμες.
Ενδιαφέρον έχουν οι αποκλίσεις που παρουσιάζουν σε σχέση με την δημοσκόπηση του περασμένου Δεκέμβρη όπου η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει χάσει 5 μονάδες σε δημοφιλία, ενώ στο -2.4% κάτω είναι ο Ανδρουλάκης.
Μεγάλη πτώση έχει και ο Σωκράτης Φάμελλος που έχει χάσει 3,7 μονάδες. Το παράδοξο είναι πως την μεγαλύτερη άνοδο την είχε ο Γ. Βαρουφακης με 1,5 μονάδα, όμως παρά το θετικό αυτό στοιχειο, παραμένει με τα μεγαλύτερα ποσοστά αρνητικής άποψης στους πολίτες.

Διαβάστε επίσης
Τάσεις MRB: Επιβεβαιώνεται η δημοφιλία Δένδια, με δεύτερο τον Πιερρακάκη – Άνοδος και για Κικίλια
Κοινωνία του 1/4: Εφιαλτική διαπίστωση για την δεινή οικονομική κατάσταση των νοικοκυριών – Δεν πείθουν τα μέτρα της κυβέρνησης
Καμπανάκι Σαμαρά για ΝΔ: 1 στους 4 ψηφοφόρους των ευρωεκλογών βλέπει το νέο κόμμα, θεαματική η αύξηση από τον Δεκέμβριο
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.