search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.07.2026 21:41
MENU CLOSE

Η παρουσία Ξανθόπουλου στην Κ.Ε. των μελών και η συμβολή του στην επαναφορά Πολάκη στην Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ

11.07.2026 20:17
xanthopoulos-syriza-vouli

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Ιδιαίτερης σημασίας ήταν η σημερινή παρουσία του Θεόφιλου Ξανθόπουλου στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ που συγκλήθηκε με πρωτοβουλία των μελών και στελεχών όπως οι Πολάκης, Παππάς, Δούρου, Μπουλέκος.

Ο μετριοπαθής βουλευτής Δράμας  δείχνει να ενδιαφέρεται για την γεφύρωση του χάσματος μεταξύ της Κουμουνδούρου και της (με τα μέχρι πρότινος δεδομένου) μειοψηφίας ή αντιπολίτευσης για να μπορέσει να πάει το κόμμα παρακάτω.

Ήταν αυτός που στην αρχή της συνεδρίασης πρότεινε, παρά την απαρτία, να υπάρξει αναβολή της συνεδρίασης ώστε αυτή να γίνει το ερχόμενο Σάββατο σύμφωνα και με την εισήγηση που υπάρχει από την αναπληρώτρια Γραμματέα, για να υπάρχει αποκλιμάκωση της έντασης. Στη συνέχεια εισηγήθηκε την πρόταση των 3 σημείων (που στη συνέχεια έγιναν 4).

Μάλιστα, κορυφαίο στέλεχος της πλευράς αυτής χαρακτήριζε «ήττα» της πλειοψηφίας, την παρουσία Ξανθόπουλου στη σημερινή διαδικασία.

Διαβάστε επίσης:

Η γκάφα του Καιρίδη και η επική τάπα από τον Πάνα

Ο Ράμμος, οι συλληφθέντες της Marfin, το τεκμήριο της αθωότητας και ο Ρωμανός

Κανάλι στο Instagram ετοιμάζει το ΠΑΣΟΚ: Το video trailer για το…pasokaraonair

Ο βουλευτής Δράμας, ο οποίος μετά την παραίτηση του προέδρου Σωκράτη Φάμελλου, έχει την ιδιότητα του «προεδρεύοντως» της Κ.Ο. και φαίνεται να έχει ήδη κινήσει τα νήματα ώστε να εξευρεθεί θεσμικός τρόπος επιστροφής του Παύλου Πολάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, χωρίς ευτράπελα και διαδικασίες που θα ευτέλιζαν την εικόνα του οργάνου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.07.2026 21:29