search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.07.2026 16:45
MENU CLOSE

MEGA: Δευτέρα με Παρασκευή η Σίσσυ Χρηστίδου από τη νέα σεζόν

13.07.2026 15:00
Image_xamogela_960X600_2

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Προώθηση στην πρωινή καθημερινή ζώνη προγράμματος, από το Σαββατοκύριακο, συναποφάσισαν οι ιθύνοντες του Mega και η Σίσσυ Χρηστίδου για τη νέα σεζόν.

Για τον σταθμό «μέτρησε» το γεγονός, όπως λέγεται, ότι η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» διαχειρίστηκε με ικανότητα τις προκλήσεις της επικαιρότητας, διατηρώντας τα στοιχεία της ψυχαγωγικής διάστασης της.

Στη νέα συνθήκη και με δεδομένο ότι «ομάδα επιτυχημένη δεν την αλλάζεις» η Χρηστίδου τη νέα σεζόν θα έχει μαζί της τους Παύλο Σταματόπουλο, Νίκο Συρίγο, Κωνσταντίνο Βασάλο και Βάλια Χατζηθεοδώρου μπροστά από τις κάμερες, ενώ η δημοσιογραφική υποστήριξη πίσω από αυτές θα ενισχυθεί, όπως υποστηρίζεται.

Διαβάστε επίσης:

MEGA: Ετοιμάζει σειρά εμπνευσμένη από την παράδοση της Καρπάθου και την Κανακαρά

ΣΚΑΪ: Νέα ντουέτα, υπό μελέτη, σε «Σήμερα» και «Δεκατιανούς» από τη νέα σεζόν

ΑΝΤ1 – Φαίη Σκορδά σε κοινή κατεύθυνση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.07.2026 16:43