search
ΤΡΙΤΗ 14.07.2026 22:40
MENU CLOSE

Ο Παναθηναϊκός «έδεσε» τον Χουάντσο έως το 2030 

14.07.2026 20:12
huancho

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Για πάντα Πράσινος θα παραμείνει ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Ο Ισπανός πάουερ φόργουορντ υπέγραψε με τον Παναθηναϊκό έως το 2030. 

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ υπέγραψε με το Τριφύλλι το 2023 και έχει αναδειχθεί σε έναν από τους αγαπημένους της κερκίδας.

Μετράει 115 συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό στην EuroLeague με μέσο όρο 7.7 πόντους και 5.9 ριμπάουντ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε προαναγγείλει με βίντεο του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την επέκταση του συμβολαίου του Ερνανγκόμεθ. «Θα αφήσουμε λέει τον Χουάντσο να φύγει. Ποιος θα αφήσει ρε τον Χουάντσο να φύγει; Ρε Φρι τι λένε εδώ; Τι νομίζουν; Πόσα χρόνια λες να του κάνουμε πρόταση αύριο; Εγώ λέω να γράψω σε ένα χαρτί “Θέλουμε να παίζεις για όσο θες. Και να βάλουμε την υπογραφή μας. Και άστον εκεί να συμπληρώσει τα υπόλοιπα».

Διαβάστε επίσης

Ανακλήθηκε η ειδική αθλητική αναγνώριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας μετά το οικονομικό σκάνδαλο

Έρλινγκ Χάαλαντ: Επέστρεψε στη Νορβηγία με ένα βαλσαμωμένο ρακούν και έγινε (πάλι) viral

Ο Μαρινάκης απορρίπτει την πρόταση της ΕΠΟ, καταγγέλλει πολιτικές πιέσεις και παρέμβαση Σαββίδη για να εκλεγεί ο Αλαφούζος 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.07.2026 22:35