search
ΤΡΙΤΗ 21.07.2026 08:32
MENU CLOSE

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Μνημόσυνο για τα 30 χρόνια από τον θάνατό της – Απών ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ

20.07.2026 19:35
voygioyklaki tafos – new

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Μνημόσυνο για τα τριάντα χρόνια από τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Ιουλίου στον τάφο της στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών.

Το παρών  στην επιμνημόσυνη δέηση έδωσαν συγγενείς, συνεργάτες και φίλοι της αείμνηστης ηθοποιού. Ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ, δεν παρευρέθηκε.



Ανάμεσά στα πρόσωπα που τίμησαν την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν ο αδελφός της, Αντώνης Βουγιουκλάκης, ο οποίος συνοδευόταν από τον γιο του Αιμίλιο, διοικητή του νοσοκομείου «Ασκληπιείο» στη Βούλα. 

Παρόντες ήταν επίσης η Έφη Πίκουλα,  σύζυγος του αδερφού της ηθοποιού, Τάκη Βουγιουκλάκη που άφησε την τελευταία του πνοή το 2021, ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Ελένη Ροδά, η Άριελ Κωνσταντινίδη, ο Δημήτρης Παπάζογλου, ο Κώστας Πρέκας και ο Κώστας Βενετσάνος.

Διαβάστε επίσης:

Τράβις Σκοτ και Τζέιμς Μπλέικ συνεργάστηκαν για το τραγούδι «When I’m Home» της ταινίας «Οδύσσεια» (Video)

Τιμοτέ Σαλαμέ – Κάιλι Τζένερ: Η κοινή εμφάνιση στον τελικό του Μουντιάλ και τα φιλιά στο στόμα (Videos)

Γιώργος Μαυρίδης: Το αντίο στον Μέσι μετά τον τελικό του Μουντιάλ – «Ήμουν στον τελευταίο χορό του μεγαλύτερου ποδοσφαιριστή του πλανήτη μας»





google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.07.2026 08:31