search
ΠΕΜΠΤΗ 23.07.2026 15:48
MENU CLOSE

Ο Πέτσας «ξορκίζει» κόμμα Σαμαρά, δεν λέει όχι σε προσπάθεια προσέγγισης με Καραμανλή

23.07.2026 13:50
petsas_stelios_vouli

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Με τη φράση «απεύχομαι να κάνει κόμμα ο κ. Σαμαράς. Πιστεύω ότι θα μας πλήξει, δεν θα είναι ουδέτερο το αποτέλεσμα για εμάς», ο Στέλιος Πέτσας ουσιαστικά περιέγραψε το κλίμα που επικρατεί στη ΝΔ από τη στιγμή που έγινε σχεδόν βέβαια η δημιουργία νέου πολιτικού φορέα από τον πρώην πρωθυπουργό.

Μιλώντας στον ρ/σ Παραπολιτικά, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε επίσης – ή μήπως παρότρυνε την ηγεσία της ΝΔ; – ότι «πάντα υπάρχει δυνατότητα προσέγγισης», τόσο με τον Α. Σαμαρά, όσο και με τον Κώστα Καραμανλή. «Φυσικά πρέπει να γίνουν (σ.σ. κινήσεις προσέγγισης). Νομίζω ότι μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αντώνης Σαμαρά μπορούν να τα δουν αυτά, δεν νομίζω ότι υπάρχει περιθώριο για μεσολαβητές και καλοθελητές», τόνισε.

Η ουσία, πάντως, είναι μία: πλέον για τη ΝΔ ο Μεσσήνιος πολιτικός αποτελεί «clear and present danger», που έλεγε και η ταινία με τον Χάρισον Φορντ.

Διαβάστε επίσης

«Άνοιγμα» της Ρένας Δούρου στον Νίκο Κοτζιά

Γιαννακοπούλου αδειάζει (κανονικά όμως) τον Δουδωνή για ΕΛΑΣ, ιδιωτικά ΑΕΙ και… Μπετενιώτη

Πολάκης σε Φάμελλο: Μην ξεφτιλίζεσαι άλλο, ζήτα συγνώμη και δώσε την έδρα – Γλέντι στο facebook

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.07.2026 15:46