search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.07.2026 01:20
MENU CLOSE

Λευκός Οίκος: Οι ακροαριστερές πολιτικές της Ισπανίας ευθύνονται για την κρίση στη Θέουτα

31.07.2026 00:11
ceuta-spain

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Τη μεταναστευτική κρίση στη Θέουτα με τις πολιτικές που ακολουθεί η ισπανική κυβέρνηση συνέδεσε ο Λευκός Οίκος, μετά τη μαζική είσοδο χιλιάδων ανθρώπων από το Μαρόκο στο ισπανικό έδαφος.

Σε ηλεκτρονικό μήνυμα προς τους ανταποκριτές, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Άνα Κέλι, δήλωσε: «Ο πρόεδρος Τραμπ προειδοποιεί εδώ και καιρό την Ευρώπη για τις συνέπειες της συνέχισης της εφαρμογής ακροαριστερών παγκοσμιοποιητικών πολιτικών, όπως η διευκόλυνση της μαζικής μετανάστευσης. Η Ισπανία και άλλες χώρες που έχουν υιοθετήσει αυτή την καταστροφική φιλοσοφία θα πρέπει να αλλάξουν πορεία άμεσα, διαφορετικά διακινδυνεύουν την ίδια τους την επιβίωση».

Διαβάστε επίσης:

Ιταλία: Εξετάζεται αναστολή της συνθήκης Σένγκεν για ελεύθερες μετακινήσεις από την Ισπανία μετά την μαζική απόβαση μεταναστών στη Θέουτα

Κατάρρευση τριώροφου κτιρίου στη Σικελία – Τρεις τραυματίες και επτά αγνοούμενοι (Video)

Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης υποστηρίζουν ότι έπληξαν αεροπορική βάση στην Ιορδανία και κατέστρεψαν τρία αμερικανικά F-35 – Διαψεύδει η CENTCOM





google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.07.2026 00:57