Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΟι εθελοντές Σαμαρείτες – Διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεών τους στα πύρινα μέτωπα της Δ. Αττικής, εντόπισαν, διέσωσαν και μετέφεραν σε ασφαλή σημεία δεκάδες οικόσιτα και άγρια ζώα που εντόπισαν στις πυρόπληκτες ζώνες.
Την Τετάρτη (5/8), στο πύρινο μέτωπο της Ψάθας, εντόπισαν και διέσωσαν άλλη μια χελώνα, η οποία, ως εκ θαύματος είχε επιβιώσει, βρισκόμενη ανάμεσα στα αποκαΐδια που άφησε πίσω της η πύρινη λαίλαπα. Οι εθελοντές του Ε.Ε.Σ., οι οποίοι πραγματοποιούν συνεχείς περιπολίες με διασωστικά οχήματα του Ε.Ε.Σ. στις πυρόπληκτες ζώνες της Δ. Αττικής, την εντόπισαν, της προσέφεραν νερό, τροφή και την μετέφεραν σε ασφαλές σημείο.




Διαβάστε επίσης:
Κυψέλη: Προφυλακιστέος ο 26χρονος για τη δολοφονία της Βρετανίδας – Τήρησε το δικαίωμα της σιωπής
Σκιάθος: Βρετανίδα τουρίστρια μέθυσε με την 15χρονη κόρη της και προκάλεσε επεισόδια στο ξενοδοχείο και το κέντρο υγείας
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.