Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΣτον «αέρα» του ΟΡΕΝ βρέθηκε το πρωί η Μαριζέτα Αντωνοπούλου, τομεάρχης Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδιού και Οικογένειας της ΕΛΑΣ, προκειμένου να συζητήσει και να αντιπαρατεθεί με την Αλεξάνδρα Σδούκου της ΝΔ και τον Τάσο Νικολαΐδη του ΠΑΣΟΚ.
Ωστόσο, η διάθεση για πολιτική σύγκρουση… πήγε περίπατο, όταν ο μικρός γιος της Μ. Αντωνοπούλου απαίτησε την προσοχή της, λέγοντας on air: «Μαμά! Θέλω να σου πω κάτι». Το στέλεχος της ΕΛΑΣ τελικά υποχώρησε: «Με συγχωρείτε! Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο! Θα μου δώσετε λίγο χρόνο», είπε στους παρουσιαστές της εκπομπής και τα λοιπά πολιτικά πρόσωπα, τα οποία αρκέστηκαν να χαμογελούν.
Τελικά, τα παιδιά φέρνουν… καταλαγή και στον πολιτικό στίβο.
Διαβάστε επίσης
Σκουρλέτης «καρφώνει» Τσίπρα: «Η Αριστερά δεν είναι προσωπική υπόθεση»
Τη «Φάμπρικα» του Λάκη Χαλκιά χόρεψε ο Δημήτρης Κουτσούμπας
Ο Μπένος νόμιζε ότι θα κάνει δουλειά στον Έβρο
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.