search
ΠΕΜΠΤΗ 27.08.2026 00:57
MENU CLOSE

Διπλή ανάπλαση: Θα δουλεύουν Κυριακές και αργίες για να προλάβουν τα έργα στη Λεωφόρο και το γήπεδο του Παναθηναϊκού το ‘27

27.08.2026 00:00
votanikos_1

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Εξαιρούνται, από την υποχρεωτική ανάπαυση κατά τις Κυριακές και τις ημέρες αργίας οι εργαζόμενοι που απασχολούνται στο Πρόγραμμα Διπλής Ανάπλασης στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και τον Βοτανικό του Δήμου Αθηναίων έως την 31η Αυγούστου 2027, με τροπολογία που κατατέθηκε από τους συναρμόδιους υπουργούς στο νομοσχέδιο για την Επαγγελματική Ασφάλιση.

Η αξιολογούμενη ρύθμιση κρίνεται αναγκαία, καθώς τυχόν καθυστέρηση στην εκτέλεση των απαιτούμενων εργασιών ενδέχεται να οδηγήσει σε μη έγκαιρη ολοκλήρωση του νέου γηπέδου και, κατ’ επέκταση, να επηρεάσει την πρόοδο και ολοκλήρωση του συνόλου του προγράμματος «Διπλή Ανάπλαση», αναφέρεται στην εισηγητική έκθεση.

Με την ίδια τροπολογία το υπουργείο Υγείας αναλαμβάνει ως κύριος του έργου την εποπτεία της εφαρμογής για κινητές συσκευές με την ονομασία «Υγιή παιδιά», η οποία έχει ήδη αναπτυχθεί στο πλαίσιο της δράσης για την αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας. Στόχος της διάταξης είναι να διασφαλιστεί ότι και μετά την ολοκλήρωση της δράσης η εφαρμογή θα λειτουργεί με την προώθηση καθημερινών υγιεινών συνηθειών, την ενίσχυση του προγραμματισμού της υγείας και της υποστήριξης της παρακολούθησης της προόδου των χρηστών και η προαγωγή υγιεινών συνηθειών.

Διαβάστε επίσης:

Πυρκαγιές: Οριοθετήθηκε η φωτιά στο Κιλκίς, υπό έλεγχο στην Καβάλα – Μέτωπο στις Σέρρες

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας με πάνω από 3 κιλά ηρωίνης στην κατοχή του

Εξαφάνιση 31χρονου από το Ρέθυμνο – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»





google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 27.08.2026 00:57