Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΜια… παράκαμψη στο Ψυχρό Λασιθίου, το χωριό της μητέρας του Νίκου Ανδρουλάκη, περιλαμβάνει η σημερινή άφιξη των βουλευτών και των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, αλλά και τοπικών παραγόντων, στην Κρήτη για την αυριανή εκδήλωση στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο Κρήτης για την 52η επέτειο από την ίδρυση του κόμματος.
Εκεί, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα υποδεχθεί στις 7 το απόγευμα και θα φιλέψει τα στελέχη του κόμματος με τσικουδιές και τοπικά φαγητά, αναδεικνύοντας την διάσημη κρητική φιλοξενία. Αύριο, ως γνωστόν, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την 3η του Σεπτέμβρη, που περιλαμβάνει ομιλία του Ν. Ανδρουλάκη και καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή του Νίκου Γωνιανάκη και του Βασίλη Σταυρακάκη.
Διαβάστε επίσης
Έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή ο Γιώργο Μυλωνάκης
Ο Μουρούτης «καρφώνει» τον Σαμαρά: Και επί κυβέρνησής του είχαμε «άρρεν», «θήλυ» και «άλλο» (Video)
Βλέπει… νέο Ανδρέα Παπανδρέου στον Σαμαρά
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.