Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΙδιαίτερα… θερμά λόγια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και υποτιμητικά για τα κόμματα της αντιπολίτευσης… επεφύλαξε σε ακόμη μία τηλεπτική του εμφάνιση ο Ανδρέας Δρυμιώτης.
«Εξακολουθούμε να βλέπουμε τη Χιονάτη και τους επτά νάνους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο εκλογικός αναλυτής, σχολιάζοντας στο Action24 τα αποτελέσματα της νέας δημοσκόπησης της GPO για λογαριασμό του Star.
«Τις δημοσκοπήσεις τις κοιτάζω μόνο ποιοτικά και όχι αριθμητικά. Εξακολουθούμε να βλέπουμε τη Χιονάτη και τους επτά νάνους. Δεκατέσσερις μονάδες διαφορά, αυτό λέγεται double score», ανέφερε ο Ανδρέας Δρυμιώτης.
«Δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό το σκηνικό, απ’ ό,τι φαίνεται, γιατί κανένας από τους υπόλοιπους δεν προσφέρει», προφήτεψε μεταξύ άλλων.
🔵Α. Δρυμιώτης: «Βλέπω τις δημοσκοπήσεις σα να βλέπω τη Χιονάτη και τους εφτά νάνους»#ActionTora με τους @grigoriadis_gio και @dorakoi1 στο #Action24 pic.twitter.com/UMyjBtg0He
— Action24 (@action24tv) September 10, 2026
Διαβάστε επίσης:
Ούτε η Λατινοπούλου θέλει συνεργασία με τη ΝΔ – «Με το ζόρι δεν θα συζητάμε αυτό το θέμα συνέχεια»
Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί την GPO για έλλειψη fair play
Επική ατάκα για Νίκο Ανδρουλάκη: «Είναι γλυκός σαν το ζαχαρούχο γάλα»
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.