search
ΣΑΒΒΑΤΟ 19.09.2026 10:29
MENU CLOSE

Γερμανού για Μαζωνάκη: «10 μέρες μετά κι είμαστε ακόμα βαθιά λυπημένοι – Και θυμωμένοι»

19.09.2026 09:31
germanou_mazwnakis

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Ανάρτηση για όσα έχουν συμβεί μετά τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη έκανε στο Threads η Ναταλία Γερμανού.

Με αφορμή το αφιέρωμα στον αδικοχαμένο τραγουδιστή, το βράδυ της Παρασκευής στο Mega, η παρουσιάστρια και στιχουργός έγραψε: «Δέκα μέρες μετά κι είμαστε ακόμα βαθιά λυπημένοι. Και θυμωμένοι. Στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού κρέμασαν πανό “όσο ζω Μαζώ” για να το βλέπει μπας και καταλάβει έστω και τώρα τι έκανε. Ή μάλλον τι δεν έκανε για να σώσει έναν άνθρωπο».

Διαβάστε επίσης:

Επιμένει ο Τσαρλς Σπένσερ για την αντίδραση του Καρόλου μετά τον θάνατο της Νταϊάνα: Εγώ λέω την αλήθεια, αυτός είναι εξοργισμένος ή ντρέπεται;

Η Ντακότα Τζόνσον θέλει να γίνει μητέρα: «Νιώθω ότι μία ψυχή θέλει να έρθει στον κόσμο»

Μέσω παρένθετης μητέρας γεννήθηκε η κόρη της Lady Gaga





google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19.09.2026 10:29