Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΓια την επαγγελματική του πορεία αλλά και την προσωπική του ζωή μίλησε ο Ντέμης Νικολαΐδης, αναφερόμενος τόσο στο διαζύγιό του με τη Δέσποινα Βανδή, όσο και στη μετέπειτα σχέση του με την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, που «έφυγε» στα 41 της χρόνια, νικημένη από τον καρκίνο.
Σε συνέντευξή του στο podcast του Άρη Δημοκίδη, «Σκληρή Αλήθεια», ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τόνισε ότι ένας χωρισμός αποτελεί πάντα μια απώλεια, ακόμα κι αν είναι ο μόνος δρόμος.
«Το διαζύγιο μετά από τόσα χρόνια (γάμου) είναι μία απώλεια. Και να θέλουν δύο άνθρωποι να χωρίσουν, ξέρεις, καμιά φορά μεγαλώνουν οι άνθρωποι, είναι μαζί χρόνια αλλά μπορεί να μεγαλώνουν και γίνονται λίγο διαφορετικοί, όχι αναγκαστικά κακοί. Κάποια γεγονότα μπορεί να επηρεάζουν τον έναν και τον άλλον διαφορετικά. Αν δεν ασχοληθείς και πάρα πολύ, αν το μυαλό σου είναι αλλού, αν δεν υπάρχει μεγάλη επικοινωνία, καμιά φορά μεγαλώνεις διαφορετικά και κάποια στιγμή, ξέρεις, το χάνεις. Οπότε μπορεί να είναι καλό να χωρίσεις. Δεν είναι όλα τα διαζύγια κακά, υπάρχουν και διαζύγια που μπορεί να λες “Πέρασα πολύ καλά, αλλά πρέπει να χωρίσω για να συνεχίσω”. Και να θέλεις να χωρίσεις όμως, το ότι έχεις μία οικογένεια και έναν τρόπο ζωής και αυτό αλλάζει, είναι μία απώλεια. Μπορεί από τη μία να λες “καλά έκανα που χώρισα”, από την άλλη όμως είναι στενάχωρο, τα παιδιά, ξέρεις, στη μέση. Αλλά, δεν είμαι ο μόνος, πολλοί άνθρωποι το κάνουν αυτό, δεν είμαι ο τύπος που παραπονιέται για κάτι. Δύσκολο ήταν, αλλά ήταν όπως γίνεται σε ένα διαζύγιο για τον οποιονδήποτε άνθρωπο» εξομολογήθηκε.
Αναφερόμενος στον θάνατο της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου, ο Ντέμης Νικολαΐδης αποκάλυψε πόσο πολύ του κόστισε, αλλά και τι μαθήματα πήρε δίπλα σε έναν άνθρωπο που έβλεπε τον θάνατο να πλησιάζει.
«Το άλλο μετά με την Αλεξάνδρα ήταν πιο… Δεν είναι ότι χάνεις τον μπαμπά σου, τη μαμά σου επειδή μεγάλωσε. Όταν όμως είναι λίγο αφύσικο και χάνονται νέοι άνθρωποι, κοστίζει πολύ. Κοστίζει, γιατί ήμασταν πολύ αγαπημένοι. Θεωρώ ότι αν πω πολλά πράγματα, θα είναι ύβρις γι’ αυτό το θέμα. Απλά πήρα πολλά από το πόση αξιοπρέπεια μπορεί να έχει ένας άνθρωπος βλέποντας το σώμα του να χάνεται και βλέποντας τον θάνατο. Είναι τρομερά τα μαθήματα που μπορείς να πάρεις. Μπορώ μόνο να αναπολώ και να το σκέφτομαι με χαμόγελο» τόνισε.
Διαβάστε επίσης:
Νεκρός στα 27 του ο γιος της Σίντι Κρόφορντ, Πρίσλεϊ Γκέρμπερ
Αντώνης Ρέμος: «Πολλοί θα ήθελαν να με δουν στα πατώματα, δεν έχω καμία ενοχή» (Video)
Παυριανός για Μαζωνάκη: «Ένα βράδυ μπήκα στο καμαρίνι και μου πέταξε φάκελο με 1 εκατ. δραχμές για να με στηρίξει» (Video)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.