Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΤραγική κατάληξη είχε τροχαίο με «γουρούνα» που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στα νότια του Ρεθύμνου, καθώς ο 52χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε σε γκρεμό.
Σύμφωνα με το neakriti.gr το δυστύχημα σημειώθηκε στον δρόμο από τον Πλακιά προς τα Σελλιά, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Όπως μεταδίδει το ίδιο δημοσίευμα η τετράτροχη «γουρούνα» στην οποία επέβαινε ο 52χρονος εξετράπη της πορείας της και κατέληξε σε γκρεμό.
Ο άνδρας φέρεται να καταπλακώθηκε από το όχημα και εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του.
Η κινητοποίηση των Αρχών ήταν μεγάλη λόγω και του δύσβατου σημείου.
Στην επιχείρηση συμμετείχαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες.
Διαβάστε επίσης
Φορτηγό έπεσε σε φρεάτιο στην Ιερά Οδό – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.