search
ΔΕΥΤΕΡΑ 28.09.2026 11:08
MENU CLOSE

Σάρωσε στην τηλεθέαση ο αγώνας της Ελλάδας κόντρα στη Γερμανία

28.09.2026 10:16
ethniki-podosfairo-new

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Πολύ υψηλές πτήσεις στην τηλεθέαση σημείωσε χθες, Κυριακή (27/9), ο Alpha στην prime time, με τη μετάδοση του αγώνα Γερμανία – Ελλάδα.

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 εκτός έδρας και να παραμείνει στην πρώτη θέση του ομίλου με έξι βαθμούς.

Το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Γερμανία ήταν, όμως, σαρωτικό και στους πίνακες τηλεθέασης, με τις μετρήσεις να χτυπάνε… κόκκινο!

Συγκεκριμένα, ο Alpha σημείωσε χθες το βράδυ μέσο όρο 38,6% στο δυναμικό κοινό, με τον αγώνα να φτάνει μέχρι το 46,4% στο τέταρτο 23:15 – 23:30.

Όσον αφορά στο γενικό σύνολο, το παιχνίδι της Ελλάδας είχε μέσο όρο 39%, ανεβαίνοντας μέχρι το 47,9% στο φινάλε (23:30 – 23:45).

Η τηλεθέαση αναλυτικά

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Γερμανία – Ελλάδα – 38,6%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Γερμανία – Ελλάδα – 39%

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: H σειρά ντοκιμαντέρ «Τα θέατρα της ζωής μας» χαρτογραφεί τις πιο σημαντικές σκηνές του ελληνικού θεάτρου

Σοκαρισμένος ο γερμανικός Τύπος μετά την ήττα των «Πάντσερ» από την Εθνική: «Ο ποδοσφαιρικός νάνος φρέναρε τον Γιούργκεν Κλοπ»

«Λύγισε» δημοσιογράφος στον αέρα του Mega με ζευγάρι που έδινε μάχη με τον καρκίνο: «Αυτό το μήνυμα που στέλνετε…» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 28.09.2026 11:07