search
ΔΕΥΤΕΡΑ 05.10.2026 19:26
MENU CLOSE

Οι… ύμνοι της Ματίνας Παγώνη για τον  Άδωνι Γεωργιάδη: «Ο καλύτερος Υπουργός Υγείας – Δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ»

05.10.2026 18:35
georgiadis pagoni – new

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Το… εγκώμιο του Άδωνι Γεωργιάδη έπλεξε η Ματίνα Παγώνη, που μίλησε στο διαδικτυακό podcast του Μάκη Πουνέντη, «Makattack The Podcast».

Αναφερόμενη στον υπουργό Υγείας, τον χαρακτήρισε «τον καλύτερο Υπουργό Υγείας που πέρασε».

«Δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ και έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, εξήγησε πως τον υπερασπίζεται επειδή, όπως είπε, πολλές φορές υπάρχει η τάση να «ισοπεδώνουμε τα πάντα», υποστηρίζοντας ότι δεν έχει γίνει τίποτα, ενώ τόνισε ότι της αρέσει ο αυθορμητισμός που έχει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μάλιστα η κ. Παγώνη προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ιδιαίτερα τυχερός που τοποθέτησε τον Άδωνι Γεωργιάδη στη συγκεκριμένη θέση.

Η κ. Παγώνη πάντως  δεν παρέλειψε να πει ότι παρά το γεγονός πως έχουν γίνει πολλά, απαιτούνται ακόμη περισσότερες παρεμβάσεις στον χώρο της Υγείας.

Διαβάστε επίσης:

«Με τον Πέδρο Σάντσεθ…» ο Χάρης Δούκας

Απάντηση στις αιχμές Σαμαρά για τη Βόρεια Μακεδονία, τα γενέθλια της ΝΔ, οι απουσίες και το μήνυμα Μαρινάκη

Η ατάκα του Ανδρουλάκη για τον… τηλεοπτικό Αργυριάδη





google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 05.10.2026 19:26