Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΧωρίς την παρουσία δημοσιογράφων, αλλά μόνο της οικογένειας του Στέφανου Μάνου, πραγματοποιείται τιμητική εκδήλωση στο ΥΠΕΝ για τον εμβληματικό υπουργό της ΝΔ.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να τιμήσει τη μνήμη του Στέφανου Μάνου, του πρώτου υπουργού που ανέλαβε τα ηνία του νεοσύστατου το 1980 υπουργείου Χωροταξίας, Οικισμού και Περιβάλλοντος, θα δώσει σε αίθουσα του ΥΠΕΝ το όνομα «Στέφανος Μάνος».

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Μαξίμου η τιμητική εκδήλωση θα γίνει χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων παρά μόνο με την παρουσία των μελών της οικογένειας του Στέφανου Μάνου.
Φανταζόμαστε μετά την τιμητική εκδήλωση θα δοθούν από το Μαξίμου στα ΜΜΕ, βίντεο και φωτογραφίες.
Διαβάστε επίσης:
Ραντεβού ήταν και… πάει – Τι συμβαίνει με τον Μεϊμαράκη
Έπαθε… ΠΑΣΟΚ ο Τσίπρας με τις δημοσκοπήσεις
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.