search
ΔΕΥΤΕΡΑ 12.10.2026 17:01
MENU CLOSE

Έφοδος ομοσπονδιακών πρακτόρων στο σπίτι της βουλευτή Ιλχάν Ομάρ

12.10.2026 16:01
Ilhan Omar

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Ομοσπονδιακοί πράκτορες πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι της Δημοκρατικής βουλευτή των ΗΠΑ Ιλχάν Ομάρ στο πλαίσιο ποινικής έρευνας, όπως μεταδίδουν αμερικανικά μέσα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η έρευνα διεξήχθη από πράκτορες της Εσωτερικής Ασφάλειας.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για την έρευνα. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης, πάντως, ανέφερε σε ανακοίνωσή του τη Δευτέρα ότι οι πράκτορες της HSI εκτέλεσαν ένα ένταλμα έρευνας που εξασφάλισε το τμήμα στην περιοχή της Ουάσινγκτον, αλλά δεν παρείχε άλλες πληροφορίες.

Αξιωματούχοι της κυβέρνησης έχουν δηλώσει ότι η υπηρεσία διερευνά το μεταναστευτικό ιστορικό της Ομάρ. Η βουλευτής έχει επανειλημμένα αρνηθεί τις κατηγορίες, αποκαλώντας τις ψευδείς και πολιτικά υποκινούμενες.

Η 44χρονη Ομάρ εκπροσωπεί την 5η Περιφέρεια της Μινεσότα, συμπεριλαμβανομένης της Μινεάπολης. Εξελέγη για πρώτη φορά στη Βουλή των Αντιπροσώπων το 2018 και είναι γνωστή ως μέλος αυτού που ονομάζεται «Η Ομάδα» γυναικών νομοθετών, γνωστών για τις προοδευτικές τους απόψεις και την έντονη αντίθεσή τους στον Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο.

Διαβάστε επίσης:

Μετά τον Ρούμπιο, έρχεται και ο Βανς στην Αθήνα

Σικάγο: Το DNA «βρήκε» τον δολοφόνο 65 χρόνια μετά – Βετερανος σκότωσε 8χρονη και μετά έγινε… αστυνομικός στο Ανθρωποκτονιών!

«Όχι» Μόσχας σε εκεχειρία 60 ημερών για εκλογές στην Ουκρανία – Το Κρεμλίνο ζητά συνολική ειρηνευτική συμφωνία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 12.10.2026 17:00