Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΠολλά τα «φάλτσα» το τελευταίο διάστημα από «γαλάζιους» βουλευτές και φαίνεται ότι το Μαξίμου είναι αποφασισμένο να τα… κόψει μαχαίρι.
Εξ ου και το σαφές μήνυμα που έστειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στη συνέντευξη που έδωσε στη «Real News», ότι τα στελέχη της ΝΔ θα πρέπει να είναι… σεμνά και ταπεινά.
«Πέραν όσων λέμε, έχει πολύ μεγάλη σημασία και το ύφος. Όπως είπε και ο πρωθυπουργός, όλους μας κρίνουν οι πολίτες και οφείλουμε να αγωνιζόμαστε με σεμνότητα και ταπεινότητα, για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους και στις επόμενες εκλογές», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
Τώρα, αν θα τον… ακούσουν οι «γαλάζιοι», αυτό μένει να αποδειχθεί…
Διαβάστε επίσης
Ακρίτα για τον πήχη Μητσοτάκη στο 25%: «Κουράγιο, Ελλάδα»
Νέο ακροδεξιό παραλήρημα της Λατινοπουλου – Την ενοχλούν οι Antifa και όχι οι φιλοναζί
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.