search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:53
MENU CLOSE

Euro 2020: Λευκή ισοπαλία στο «νησί» – Αγγλία – Σκωτία 0-0 (Video)

19.06.2021 00:07
euro_scotland_england-new

Χωρίς νικητή έληξε το Βρετανικό ντέρμπυ ανάμεσα στην Αγγλία και τη Σκωτία. Το 100ό ιστορικό ραντεβού (σε επίσημο ματς) μεταξύ της Αγγλίας και της Σκωτίας, στο Γουέμπλεϊ, δεν ανέδειξε νικητή για τη 2η αγωνιστική του Δ΄ ομίλου της τελικής φάσης του Euro 2020.


Το τελικό 0-0 στην πρώτη αναμέτρηση των δύο άσπονδων «εχθρών» σε κορυφαία διοργάνωση, μετά το 2-0 των «Τριών Λιονταριών» στο «Ναό του ποδοσφαίρου» για τη φάση των ομίλων του Euro 1996, δεν ξεκαθάρισε τίποτα (επί της ουσίας) για τη μετέπειτα πορεία τους.


Άγγλοι και Σκωτσέζοι μπήκαν με πάθος στον αγώνα και έπαιξαν το ίδιο σύστημα. Αποτέλεσμα ήταν να εξουδετερωθούν τα ατού των δυο αντιπάλων και να μη φύγει κανείς νικητής. Η Αγγλία που παρέμεινε χωρίς ήττα σε 12 αγώνες στο “Γουέμπλεϊ” σε μεγάλες διοργανώσεις (8-4-0), πάει στο ραντεβού κορυφής με την Τσεχία, ενώ η Σκωτία, που έμεινε χωρίς γκολ στο έκτο από τα οκτώ συνολικά παιχνίδια της σε Euro, σκέφτεται τον επόμενο αγώνα με την Κροατία που θα κρίνει και την πρόκριση της στον επόμενο γύρο.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σοκάρει η προανακριτική απολογία του συζυγοκτόνου – «Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της Καρολάιν»

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει το ημερολόγιο της Καρολάιν – «Σκέφτομαι να φύγω»

ΕΛ.ΑΣ.: ΕΔΕ και πιθανή διαθεσιμότητα για Μπαλάσκα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:53