search
ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 18:55
MENU CLOSE

Φωτιές: Τούρκος σχεδιαστής μόδας κάνει δωρεά στους Έλληνες πυρόπληκτους και «τρολάρει» τον Ερντογάν

09.08.2021 22:12
sansal2
Photo: Twitter

Την ώρα που δεκάδες πυρκαγιές συνεχίζουν να μαίνονται σε όλη την Τουρκία ο Σανσάλ, που ζει αυτοεξόριστος στην Κύπρο, σκέφτεται τους πληγέντες στην Ελλάδα που παλεύουν για έβδομη ημέρα με τα πύρινα μέτωπα.

Ο γνωστός αντικαθεστωτικός τούρκος σχεδιαστής μόδας Μπαρμπαρός Σανσάλ τάχθηκε για μια ακόμη φορά κατά του Ταγίπ Ερντογάν και στέλνει βοήθεια στη χώρα μας, ενώ ο λογαριασμός του στο twitter είναι γεμάτος από αναρτήσεις υπστήριξης τόσο για τη χώρα μας όσο και κατά του καθεστώτος Ερντογάν αναφορικά με τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο Σανσάλ, που αποτελεί «κόκκινο» πανί για τον Ερντογάν, ανακοινώνει δωρεά 20.000 ευρώ για την υποστήριξη των πυρόπληκτων στην Ελλάδα, ζητώντας από συμπατριώτες του να πράξουν το ίδιο.

«Καθώς η Τουρκία είναι πολύ πλούσια και ισχυρή, λόγω των πυρκαγιών αποφάσισα να δωρίσω σε οργανώσεις της Ελλάδας 20.000 ευρώ. Βάλτε και εσείς το χέρι στην τσέπη σας» έγραψε συγκεκριμένα, με δεκάδες θετικά και αρνητικά σχόλια να ακολουθούν την ανάρτησή του.

Σημειώνεται πως σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν τη Δευτέρα ο Νίκος Δένδιας με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο τελευταίος ενημέρωσε τον Έλληνα ΥΠΕΞ, πως η γειτονική χώρα θα στείλει δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη για να συνδράμουν στα πύρινα μέτωπα.

Διαβάστε επίσης

Το «τελευταίο αντίο» στον Κωνσταντίνο Μίχαλο

Καταγγελία: Με ρώτησαν αν έχω πολιτικό μέσο για να στείλουν πυροσβεστικό όχημα

Φωτιές-ΔΕΔΔΗΕ: 13.000 άνθρωποι χωρίς ρεύμα από τα εν εξελίξει μέτωπα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024 18:55