search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 03:25
MENU CLOSE

Γλυκά Νερά: Ένα βήμα πριν τη σύλληψη συνεργού του δολοφόνου – Είναι συγγενής του

10.09.2021 11:32
glykanera_new

Νέες και μάλιστα ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται για τη γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Οι Αρχές φαίνεται να βρίσκονται ένα βήμα πριν περάσουν χειροπέδες σε άνθρωπο από το πολύ στενό συγγενικό περιβάλλον του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με την εφημερίδα OnTime, υπάρχουν πληροφορίες ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα εκδοθεί εναντίον του ένταλμα σύλληψης, καθώς φαίνεται να προκύπτουν νέα στοιχεία αναφορικά με την εμπλοκή του στην υπόθεση των Γλυκών Νερών.

Το συγκεκριμένο άτομο που έχει στενές σχέσεις και με την οικογένεια της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς δεν φαίνεται να εμπλέκεται στην εν ψυχρώ δολοφονία της από τον σύζυγό της αλλά στα όσα ακολούθησαν του άγριου φονικού, όταν ο 33χρονος Αναγνωστόπουλος προσπαθούσε να κρύψει τα ίχνη του και να πείσει το πανελλήνιο ότι η Καρολάιν ήταν το θύμα μιας αποτρόπαιης φονικής ληστείας.

Σύμφωνα με τους έμπειρους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, θεωρείται βέβαιο ότι ο 32χρονος πιλότος είχε συνεργό, όχι κατά την τέλεση του φρικτού εγκλήματος αλλά μετά… προκειμένου να «σβήσει» τα ίχνη που θα πρόδιδαν την φρικαλέα πράξη του.

Διαβάστε επίσης:

Κίνητρα και για τους εφήβους σκέπτεται να φέρει η κυβέρνηση προκειμένου να τους πείσει να εμβολιαστούν

Ερντογάν κατά Ελλάδας για μαξιμαλιστικές πολιτικές – Επίθεση Ακάρ για Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο

Μέρκελ: Η πιο δύσκολη στιγμή της θητείας μου όταν ζήτησα τόσα πολλά από τους Έλληνες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44