search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:28
MENU CLOSE

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Υπήρξαν στιγμές που ένιωσα ντροπή γι’ αυτά που έκανα» (Video)

20.09.2021 11:51
STEFANOS-TSITSIPAS-NEW

Για τις αναρτήσεις του στα social media και τις διάφορες τοποθετήσεις που κατά καιρούς έχουν προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Μεταξύ άλλων, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας παραδέχεται ότι υπήρξαν φορές που ντράπηκε για κάτι που έκανε, ωστόσο, δε μετανιώνει για πολλές από τις τοποθετήσεις του, καθώς -όπως τονίζει- αποτελούν δική του άποψη.

«Χρησιμοποιώ τα social γιατί μου αρέσει να προσφέρω κάτι διαφορετικό από το να παίζω μόνο τένις.

Μέσα μου βαθιά θεωρώ τον εαυτό μου από τους καλύτερους τενίστες στο κόσμο, αλλά αυτό θα πρέπει να το αποδείξω στο γήπεδο.

Υπήρξαν στιγμές που ένιωσα ντροπή γι’ αυτά που έκανα. Ένιωσα άσχημα και αμηχανία. Είναι από αυτές τις στιγμές που μεγαλώνεις και καταλαβαίνεις ότι δεν πρέπει να ξαναγίνει αυτό το πράγμα.

Εγώ προσωπικά ποτέ δεν προώθησα τον εμβολιασμό. Δεν ήμουν ποτέ κατά του εμβολιασμού. Θα κάνω το εμβόλιο, θα συμβεί σίγουρα φέτος. Σίγουρα δεν θα υπάρχει άλλο ενδεχόμενο.

Δεν έχω μετανιώσει ιδιαίτερα γιατί είναι δικές μου απόψεις και γνώμες. Ό,τι γράφω, ό,τι λέω το έχω σκεφτεί πολλές φορές πριν το πω και φυσικά δεν υπάρχει κακία ή κάτι αρνητικό πίσω από αυτό, παρ’ ότι υπήρχαν άνθρωποι που το είδαν με την κακή ματιά και φυσικά κράξανε.

Διαβάστε επίσης:

Superleague: Ανατροπή με ΟΦΗ-ΑΕΚ – Από 0-3, 3-3 σε λίγα λεπτά! (Videos)

Δημήτρης Παπανικολάου: Δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεται όποιος έχει Άσπεργκερ (Video)

Πειραιάς: Πλημμύρισαν οι δρόμοι του από πανέμορφες Ferrari (Photos/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:25