search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 10:55
MENU CLOSE

Έκπληξη στο φεστιβάλ της ΚΝΕ

02.10.2021 08:53
5149153

Κάθε προσδοκία και αισιόδοξη πρόβλεψη ξεπέρασε η διοργάνωση του φετινού 47ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ και στον Περισσό δεν κρύβουν ούτε την έκπληξή τους ούτε τη χαρά και την ικανοποίησή τους τόσο για την προσέλευση όσο και για τη θετική ένδειξη ότι διευρύνεται η εμβέλεια της πολιτικής επιρροής και δη στη νεολαία.

Το Πάρκο «Αντώνη Τρίτση», μια αχανής έκταση στην πραγματικότητα και δη για τα δεδομένα της Αθήνας, βούλιαξε από κόσμο και τις τρεις μέρες του Φεστιβάλ. Την δε τελευταία μέρα, ημέρα της πολιτικής συγκέντρωσης και ομιλίας του Δημήτρη Κουτσούμπα, και της συναυλίας -αφιέρωμα, στη συνέχεια, στον Μίκη Θεοδωράκη, με την Μαρία Φαραντούρη, τον Γιάννη Κότσιρα, την Ρίτα Αντωνοπούλου και τον Κώστα Τριανταφυλλίδη, έγινε το αδιαχώρητο (όσο μπορεί να πει κανείς κάτι τέτοιο για ανοιχτό χώρο βέβαια).

Το Πολιτικό Γραφείο με ανακοίνωσή του χαιρέτησε τους χιλιάδες επισκέπτες και ιδιαίτερα τους νέους που συμμετείχαν στις πολύμορφες δραστηριότητες και εκδηλώσεις του Φεστιβάλ σ’ όλη την Ελλάδα, και όχι μόνο σε αυτές της Αθήνας που ήταν η κορύφωση των φετινών εκδηλώσεων. Ευχαρίστησε επίσης τους καλλιτέχνες κι όλους τους συντελεστές για τη συμβολή τους στην επιτυχία του 47ου Φεστιβάλ, ειδικά όσους και όσες συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αυτό.

Σημειώνει χαρακτηριστικά πως «η επιτυχία του Φεστιβάλ και ιδιαίτερα η μεγαλύτερη συμμετοχή των τελευταίων χρόνων, μας γεμίζει με αισιοδοξία, γιατί δείχνει ότι χιλιάδες εργαζόμενοι και νέοι άνθρωποι κάνουν το βήμα, ξεπερνούν αναστολές και εμπόδια, δείχνουν ενδιαφέρον για τις θέσεις και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ. Η ΚΝΕ βγαίνει με νέες δυνάμεις, μέσα από αυτή τη διαδικασία, έτσι ώστε από καλύτερες θέσεις να πρωταγωνιστήσει στη μάχη για τα δικαιώματα της νέας γενιάς».

Διαβάστε επίσης:

ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: Την ευθύνη για τα επεισόδια ρίχνει στο… ΚΚΕ ο Τζήμερος

Κάτι τρέχει με τη Χρυσή Αυγή: Μεταγωγές τριών μελών σε αγροτικές φυλακές

Τραβάει το σχοινί η Κεραμέως με τους εκπαιδευτικούς: Θα «απεργήσουν και από τη διδασκαλία της Δαρβινικής θεωρίας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 10:55