search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 02:21
MENU CLOSE

Ποδοσφαιριστής άφησε αναίσθητο με κλωτσιές τον διαιτητή και του πέρασαν χειροπέδες (Video)

05.10.2021 17:21
brazil_podosfaitristis_xeiropedes-new

Το περιστατικό συνέβη σε γήπεδο της Βραζιλίας και το κατέγραψε η κάμερα. Ένας ποδοσφαιριστής εκτός εαυτού κλώτσησε στο κεφάλι τον διαιτητή του αγώνα γιατί δεν του άρεσε μια απόφαση και τον άφησε αναίσθητο.


Στη συνέχεια και πριν προλάβει κάποιος να αντιδράσει ο ίδιος ποδοσφαιριστής πάει επάνω από τον χωρίς αισθήσεις διαιτητή, και τον κλωτσάει με δύναμη στο σώμα. Οι φίλαθλοι αλλά και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές σοκαρίστηκαν και δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν.


Όταν κατάλαβαν ότι ο διαιτητής Ροντρίγκο Κριβελάρο δεν έχει τις αισθήσεις του και ό αμυντικός της Σάο Πάουλο Γουίλιαμ Ριμπέιρο συνεχίζει να τον χτυπά, έσπευσαν να μπουν στη μέση και να φωνάξουν τους γιατρούς να μπουν μέσα.


Ο διαιτητής δεν ανέκτησε τις αισθήσεις του παρά μόνο όταν τον πήγε το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Όλα συνέβησαν στο τοπικό ντέρμπι του Ρίο Γκράντε ανάμεσα στην Γκουαρανί Ρίο Γκράντε και τη Σάο Πάουλο Ρίο Γκράντε, για τη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος Γκαούτσο, της Βραζιλίας.


Ο αγώνας όχι μόνο δεν συνεχίστηκε αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο μπήκαν αστυνομικοί οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στον Ριμπέιρο και τον οδήγησαν χωρίς δεύτερη κουβέντα στο αστυνομικό τμήμα.

Διαβάστε επίσης:

Αποφυλακίστηκε ο Μένιος Φουρθιώτης

Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα ζει από τύχη – Θα είχε πεθάνει εάν δεν είχε ρίξει νερό πάνω της στο φαρμακείο» λέει ο ιατροδικαστής

Κορωνοϊός: Τρίτη δόση για όλους και δωρεάν τα μονοκλωνικά και όλα τα φάρμακα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34