search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:07
MENU CLOSE

Σουβλάκι όπως λέμε… σούσι – Πόσο και γιατί θα ανέβει η τιμή του (video)

08.10.2021 19:50
Πώς θα φτιάξετε σουβλάκια στο σπίτι - Media

Ακόμα και το «ταπεινό» σουβλάκι ένα από τα πλέον παραδοσιακά οικονομικά γεύματα για τον Έλληνα δεν θα μείνει αλώβητο από το κύμα ακρίβειας που κατακλύζει τη χώρα αυτή την περίοδο

Ο πρόεδρος του σωματείου των ψητοπωλών Αττικής, Ανδρέας Ανδριανάκης, μίλησε στην εμπομπή LIVE NEWS για τις ανατιμήσεις στο σουβλάκι, η αξία του οποίου πιθανότατα να ξεπεράσει τα 3 ευρώ.

Ο κ. Ανδριανάκης ανέφερε χαρακτηριστικά πως λόγω των μεγάλων ανατιμήσεων, το σουβλάκι θα παραμείνει ακόμα σε τέτοια περίοδο το πιο φθηνό προϊόν. Ο λόγος που ακριβαίνει είναι το μεγάλο κόστος των πλαστικών, της κάβας, των κρεάτων, της μαναβικής, καθώς και όλων των αναγκαίων για τη λειτουργία ενός ψητοπωλείου.

Μάλιστα, ο πρόεδρος των ψητοπωλών τόνισε στο MEGA πως, θα προσπαθήσει ο κλάδος να κρατήσει την τιμή στο σουβλάκι, κάτω από τα 3 ευρώ, και να κυμανθεί στα 2,70 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Τρόμος στις αγορές για τις αυξήσεις στην ενέργεια – «Καμπανάκι» BoE για απότομη διόρθωση

Το «εργαλείο» που μπορεί να εκτοξεύσει το Bitcoin στις 100.000 δολάρια

Ενεργειακή κρίση: Γιατί ο επικείμενος χειμώνας για την Ευρώπη προμηνύεται… κρύος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24