search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:14
MENU CLOSE

Κάτια Δανδουλάκη: «Πάντα φερόμουν όπως θα ήθελα να μου φερθούν»

12.10.2021 20:39
image

Για το πώς αντιμετώπιζε τους νεότερους συναδέλφους στα πρώτα βήματα της καριέρας τους μίλησε η Κάτια Δανδουλάκη.

«Πάντα φερόμουν όπως θα ήθελα να μου φερθούν» είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε λέγοντας:

Δεν μπορούσα ποτέ να πληγώσω ένα παιδί που πρωτοέβγαινε, γιατί αν έμπαινα στη θέση του και δεχόμουν μία προσβλητική στάση, θα μου χαλούσε το όνειρο. Δεν θα ήθελα να χαλάσω κανενός το όνειρο, γιατί δεν θέλω να χαλάσει κανένας το δικό μου και κατάφερα μέσα από αυτό το μονοπάτι να μαζέψω τον κόσμο που πραγματικά δεν μου χαλούσε το όνειρό μου και δεν τους χαλούσα κι εγώ το δικό τους».

Σχετικά με το δικό της ξεκίνημα, τόνισε: «Υπήρξαν πολλές προσβολές. Πολύ σύντομα επειδή δεν έδινα καμία συνέχεια και επειδή δεν διεκδικούσα με φωνές το δίκιο μου, αλλά με τη στάση μου. Έλεγα δεν θα ξαναέρθω αν δεν μου ζητήσει συγγνώμη ο κύριος που είπε αυτό. Το έλεγα στην παραγωγή. Μιλούσα πάντα όταν η πλάτη μου ήταν απολύτως καλυμμένη και δεν έφταιγα σε τίποτα. Έλεγα εγώ αύριο δεν θα έρθω στο γύρισμα αν δεν μου ζητήσουν συγγνώμη. Μου ζητούσαν συγγνώμη για να επιστρέψω στο γύρισμα. Αυτό ήταν θέμα χαρακτήρα. Όταν το έθεσα αυτό από την αρχή, έπαψε οποιαδήποτε τέτοια υποτιμητική αντιμετώπιση», εξήγησε και πρόσθεσε:

«Έχω μία αγωνία μέσα μου να μην θίξω ή προσβάλλω ποτέ κάποιον. Σιχαίνομαι αυτόν που έχει δύναμη να καταπιέζει κάποιον που δεν έχει. Δεν είναι ωραίο πράγμα. Είναι αυτό που μπορεί να με στείλει στον άλλο κόσμο. Το πρόσεχα πάρα πολύ», υποστήριξε η δημοφιλής ηθοποιός, καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή του MEGA «Ελένη».

Παράλληλα, αποκάλυψε τι την ώθησε να γίνει θιασάρχης: «Δεν μπορούσα να παίξω όπου ήθελα. Οι προτάσεις που είχα καταλάβει ότι θα μου γίνουν, δεν με οδηγούσαν στον δρόμο που ήθελα εγώ να οδηγήσω τον εαυτό μου κι επειδή είχα ένα ηγετικό στοιχείο, ήθελα να οδηγώ τη ζωή μου εγώ. Να μην μου καθορίζει η πρόταση του καθενός τι θα κάνω στη ζωή μου».

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Το ξωκκλήσι που έγινε διάσημο λόγω Ντέμι Μουρ, γκρεμίστηκε από τον σεισμό (Photo/Videos)

Συνεχίζεται το θρίλερ με την επιστροφή της πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό στο παλάτι

Κωστής Μαραβέγιας – Τόνια Σωτηροπούλου: Στιγμές ευτυχίας μετά τον γάμο (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:14