search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:19
MENU CLOSE

Άλεκ Μπάλντουιν: Ανθρώπινο ράκος ο ηθοποιός – Τον αγκαλιάζει και τον παρηγορεί ο σύζυγος της γυναίκας που σκότωσε

26.10.2021 18:05
baldwin-new

Στα όρια του έχει φτάσει ο Άλεκ Μπάλντουιν μετά το περιστατικό της κατά λάθος δολοφονίας της βοηθού σκηνοθέτη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Rust. Δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει ότι το όπλο δεν είχε άσφαιρα και ήταν γεμάτο και πατώντας τη σκανδάλη του σκότωσε τη Χαλίνα Χάτσινς.


Ο Άλεκ Μπάλντουιν συναντήθηκε με τον γιο και τον σύζυγο της αδικοσκοτωμένης γυναίκας και τους ζήτησε ένα μεγάλο και ειλικρινές «συγνώμη» Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε να έχει πέσει στην αγκαλιά του συζύγου της Χάτσινς και να κλαίει γοερά.


Στο μεταξύ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για την συνθήκες ασφαλείας των γυρισμάτων και την τήρηση των σχετικών πρωτοκόλλων. Ενώ όπως φαίνεται δεν ήταν η πρώτη φορά που είχαν προβλήματα με παρόμοια περιστατικά.

Πάντως όπως αναφέρει το περιοδικό TIMES, πριν από τον μοιραίο πυροβολισμό είχε προηγηθεί άλλος πυροβολισμός. Αυτήν τη φορά ο κασκαντέρ που αντικαθιστούσε τον ηθοποιό πάτησε τη σκανδάλη. Η παραγωγή καθησύχασε τον κασκαντέρ ότι όλα είναι καλά και σε λίγη ώρα πάτησε τη σκανδάλη ο ηθοποιός και σκότωσε την κοπέλα.

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνια θλίψη για τη Φώφη Γεννηματά: Την Τετάρτη το τελευταίο «αντίο» – Ποιοι θα εκφωνήσουν επικηδείους

Τουρκία: Κατηγορεί την DW για fake news – «Δηλητηριάζετε τις σχέσεις Bερολίνου-Άγκυρας»

Ναυάγιο στη Χίο: Συγκλονιστικό βίντεο με τις προσπάθειες των ναυαγών να μην πνιγούν – Η διάσωση από το Λιμενικό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:13