search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 18:50
MENU CLOSE

Επίθεση με βιτριόλι: Η Έφη Κακαράντζουλα δεν έχει μετανιώσει, λέει η Ιωάννα Παλιοσπύρου (Video)

29.10.2021 20:42
ioanna-new
Μάσκες φόρεσαν φίλες της Ιωάννας, σε ένδειξη συμπαράστασης στο θύμα της επίθεσης με βιτριόλι.

Την ικανοποίησή της για την ετυμηγορία της Δικαιοσύνης και την καταδίκη της Εφης Κακαράντζουλα εξέφρασε για ακόμη μία φορά, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, τονίζοντας παράλληλα ότι υπάρχουν περιθώρια για βελτιώσεις στη νομοθεσία.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για την επίθεση με το βιτριόλι, τόνισε πως ήταν η μέγιστη δυνατή ποινή που μπορούσε να επιβληθεί, «οπότε με αυτά τα δεδομένα είμαι ικανοποιημένη», αλλά, όπως είπε πιστεύει ακράδαντα οτι η δράστιδα δεν έχει μετανιώσει για την πράξη της.

«Ο φόβος δεν έχει φύγει ακόμα, συνεχίζει να είναι επικίνδυνη», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Παλιοσπύρου για την Έφη Κακαράντζουλα, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχομενο η τελευταία να είχε κάποια βοήθεια στην επίθεση, αποκαλύπτοντας παράλληλα, ότι συζητά με τους δικηγόρους της για το ενδεχόμενο προσφυγής στη Δικαιοσύνη για τη διεκδίκηση αποζημίωσης.

Τέλος, αναφορικά με τα χειρουργεία αποκατάστασης ανέφερε ότι πήγαν πίσω λόγω της δίκης αλλά και για ψυχολογικούς λόγους, όλον αυτόν τον καιρό, ενώ αποκάλυψε πως έχει μπροστά της ακόμα πολλές χειρουργικές επεμβάσεις.

«Ο κόσμος με έχει αγκαλιάσει και με έχει στηρίξει», συμπλήρωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Διαβάστε επίσης:

Facebook: O Μπαμπινιώτης διορθώνει τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ για τη χρήση της λέξης «Μeta»

Πειθαρχικός έλεγχος για τον Ηλία Κασιδιάρη (Video)

Καταδίωξη στο Πέραμα: Παραδόθηκε στον Τάκη Θεοδωρικάκο το πόρισμα της ΕΛΑΣ


google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 18:46