search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 17:29
MENU CLOSE

ΚΚΕ: Καταγγέλλει επίθεση της Χρυσής Αυγής σε γραφεία του – «Προκαλεί η αποφυλάκιση Μίχου»

10.01.2022 20:39
fasismos-new

Τη «θρασύδειλη επίθεση των φασιστών της χρυσής αυγής, με συνθήματα και σύμβολα» έξω από τα γραφεία του ΚΚΕ στην περιοχή της Άνω Τούμπας, καταγγέλλει με ανακοίνωση της η Τ.O. Δήμου Θεσσαλονίκης του κόμματος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «η επίθεση έρχεται σαν συνέχεια του βανδαλισμού στα γραφεία φορέων και συλλόγων στην περιοχή του Ε’ Διαμερίσματος».

«Τα συνθήματα τους και το δηλητήριο τους δεν χωρούν στις γειτονιές μας, για αυτό και χρειάζεται να απομονωθούν παντού», επισημαίνει η Τ.Ο. Δήμου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

«Προκαλεί η αποφυλάκιση Μίχου»

Νωρίτερα, με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ κατήγγειλε την αποφυλάκιση του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μίχου.

«Προκαλεί για άλλη μια φορά το λαϊκό αίσθημα και προσβάλλει τα θύματα της εγκληματικής δράσης της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, η σημερινή απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών της Αθήνας, για την αποφυλάκιση του καταδικασμένου εγκληματία χρυσαυγίτη Νίκου Μίχου, παρά την αντίθετη πρόταση του εισαγγελέα της έδρας» ανέφερε σε σχόλιό του.

«Η απόφαση αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά αντίστοιχων για την αποφυλάκιση άλλων καταδικασμένων χρυσαυγιτών στη δίκη της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης. Είναι φανερό ότι η δικαστική διαδικασία, όπως εξελίσσεται, οδηγεί ουσιαστικά στο σταδιακό “ξήλωμα” ακόμη και αυτών των επιεικών ποινών που επέβαλε πριν έναν περίπου χρόνο το Δικαστήριο στους εγκληματίες χρυσαυγίτες» επισημαίνει το ΚΚΕ και καταλήγει στο σχόλιό του:

«Κανένας εφησυχασμός. Λαϊκή επαγρύπνηση και οργάνωση του αγώνα για την απομόνωση των φασιστών παντού και για την ανατροπή του σάπιου συστήματος, που γεννά και τρέφει τα φασιστικά και ναζιστικά εκτρώματα».

Διαβάστε επίσης:

Εμβολιασμός παιδιών: Όχι σε τρίτη δόση κάτω των 18 ετών – Πάνω από 7 εκατομμύρια οι πλήρως εμβολιασμένοι στην Ελλάδα

Χανιά: Μαχητικό F-16 βγήκε εκτός διαδρόμου – Σώοι οι πιλότοι

Καιρός-κακοκαιρία Διομήδης: Μπαράζ μηνυμάτων από το 112

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 17:27