search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:29
MENU CLOSE

Χριστίνα Σούζη: Αυτός ήταν ο… «νονός» της κακοκαιρίας Ελπίδα (video)

17.02.2022 12:19
souzi_arnaoutoglou

Για τα ονόματα που έχουν οι κακοκαιρίες και το ποιος τα επιλέγει μίλησε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Σούζη που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Οι δύο τους σχολίασαν το πόσο… αποτυχημένο ήταν το όνομα Ελπίδα για την πρόσφατη κακοκαιρία που σάρωσε τη χώρα προκαλώντας πάρα πολλά προβλήματα.

«Η ΕΜΥ άρχισε από φέτος. Πρώτα είχε αρχίσει το Αστεροσκοπείο. Ήταν κανα δυο τρία χρόνια, δεν θυμάμαι. Αυτό είχε ξεκινήσει από τους τυφώνες. Αλλά είχε αρχίσει η Ευρώπη να βγάζει κι αυτή δειλά δειλά ονόματα σε βαρομετρικά χαμηλά που ήταν πολύ ισχυρά και επικίνδυνα για τη ζωή των ανθρώπων, τις περιουσίες τους κτλ.

Φέτος έγινε το εξής. Όλες οι μετεωρολογικές υπηρεσίες της Ευρώπης χωρίστηκαν σε ομάδες ανάλογα με την περιοχή, και βγάζουν τα ονόματα ανά περιοχή. Εμείς είμαστε μαζί με την Κύπρο και το Ισραήλ. Έχουν ήδη βγάλει 12 ονόματα, έχουν μέχρι τώρα χρησιμοποιηθεί τα 4» είπε η Χριστίνα Σούζη.

Σχολιάζοντας την «Ελπίδα», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε ότι διεκδικεί βραβείο ατυχέστερου ονόματος, ενώ πρόσθεσε ότι προλάβαιναν να βάλουν μπροστά το «Καμία».

Θα μπορούσε να είναι και «Η Ελπίδα ότι θα δούμε άσπρη μέρα» σχολίασε η μετεωρολόγος, γελώντας με την παρατήρηση του παρουσιαστή.

«Δεν την είχαμε βγάλει εμείς. Νομίζω ήταν από την Κύπρο ή από το Ισραήλ. Αυτά τα ονόματα έχουν βγει ήδη και πάνε στη σειρά. Δεν τα θυμάμαι τα επόμενα» είπε.

Διαβάστε επίσης:

Ιστορίες προσφύγων ξεδιπλώνονται στην εκπομπή «Mega Stories» (Video/Photo)

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Νερούτσος

Michiaki Takahashi: Το Google Doodle τιμά τον Ιάπωνα γιατρό που «νίκησε» την ανεμοβλογιά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:28