search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 23:30
MENU CLOSE

Φτύνουν στον κόρφο τους για τον συγκυβερνήτη Βελόπουλο

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2217
17/02/2022
19.02.2022 18:06
velopoulos_827236-2.jpg

Άσχετα με τις δημόσιες διαψεύσεις από τα χείλη του πρωθυπουργού και υπουργών, «βαίνομεν προς εκλογάς», όπως έλεγε και ο «Θανασάκης ο πολιτευόμενος». Παρότι το σενάριο του Μαρτίου έχει ξεφτίσει, η περίοδος είναι ατύπως προεκλογική. Επιπλέον, παρότι ο Μητσοτάκης έχει για την ώρα απορρίψει την αλλαγή του εκλογικού νόμου, πολλοί είναι αυτοί στη Ν.Δ. και στην κυβέρνηση που δεν το βάζουν κάτω και συνεχίζουν να εξετάζουν σενάρια αλλαγών που θα μπορέσουν να φέρουν την αυτοδυναμία.

Άλλοι λένε ότι με την αλλαγή του εκλογικού νόμου, την οποία η ίδια ψήφισε, η Ν.Δ. γίνεται ρόμπα και τάσσονται υπέρ της διατήρησης του υπάρχοντος νόμου, όσο και αν δυσκολεύει την αυτοδυναμία. Προσθέτουν ότι χωρίς αυτοδυναμία, και με την πολιτική που δείχνει να υιοθετεί το ΚΙΝΑΛΛ/ΠΑΣΟΚ, μόνος δρόμος είναι η συνεργασία με τον Βελόπουλο και… φτύνουν στον κόρφο τους.

Διαβάστε επίσης:

Κύρτσος για Γεωργιάδη: Αντί να ζητάει συγγνώμη από τους νεοδημοκράτες, ας ζητήσει συγγνώμη από τους καταναλωτές

Το μαοϊκό τσιτάτο Τσίπρα για Πολάκη – Τασία

Πέτρος Κόκκαλης για Κύρτσο: Διέγραψαν τον αγγελιοφόρο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 23:27