search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 17:51
MENU CLOSE

Γεωργία Μπίκα: «Υπάρχουν κενά στο DNA» – Νέα ευρήματα στα χέρια της ανακρίτριας

22.02.2022 16:33
georgiabika_tmima

Εξελίξεις πυροδοτεί στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα την παραμονή της πρωτοχρονιάς σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, η τεχνική γνωμοδότηση που έχει να κάνει με την ιατροδικαστική διαδικασία που ακολουθήθηκε στα δείγματα και η οποία παραδόθηκε σήμερα στα χέρια της ανακρίτριας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του thesstoday.gr, o τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης, Δημήτρης Γαλεντέρης, επί δύο εβδομάδες επεξεργαζόταν στοιχεία και πληροφορίες με στόχο τη σύνταξη τεχνικού πορίσματος, με το οποίο θα απαντά λεπτομερώς σε ιατροδικαστικά ζητήματα, όπως: πότε έγιναν οι δειγματοληψίες και ποια δείγματα ελήφθησαν, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο «υπάρχουν κενά στο DNA. Δεν έχουμε δειγματοληψία από τη σουίτα από το DNA του χώρου».

Στο πόρισμα επίσης περιλαμβάνεται μια αναφορά για μεγάλη ποσότητα αιθανόλης κάτι το οποίο αρχικώς είχε διαψεύσει το περιβάλλον του κατηγορουμένου, όπου έκανε λόγο για «ελάχιστη κατανάλωση αλκοόλ».

Σύμφωνα με τον τεχνικό σύμβουλο της 24χρονης, Δημήτρη Γαλεντέρη, μετά τη διαπίστωση για την κατανάλωση αλκοόλ, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο δεν ήταν αμελητέα, ενσωμάτωσε το παραπάνω στοιχείο στην τεχνική έκθεση.

«Η ανακρίτρια θα δει τον φάκελο – Μπορεί να διατάξει περαιτέρω έρευνα»

Ο δικηγόρος της 24χρονης, Αθανάσιος Ζιώγας, σε δηλώσεις του στο ThessToday.gr εξηγεί ότι «η ανακρίτρια θα δει τον φάκελο και μπορεί να διατάξει περαιτέρω έρευνα. Δηλαδή, ενώ στα αποτελέσματα των τοξικολογικών φαίνεται ότι έχει παρθεί γενετικό υλικό από ένα δράστη, ο τεχνικός σύμβουλος υποστηρίζει ότι έπρεπε να παρθεί και από άλλο εμπλεκόμενο άτομο, διότι είναι ομοζυγωτικοί δίδυμοι, άρα μπορεί να έχουν ίδιο γενετικό υλικό».

Διαβάστε επίσης:

Euroferry Olympia: Ρυμουλκείται στον Αστακό – Κατάθεση στο λιμενικό δίνει ο Λευκορώσος που διασώθηκε

Καστοριά: Ο θηλυκός κύκνος υπέκυψε στα τραύματά του – Ο αρσενικός αρνείται να φύγει από το ταίρι του (Photos/Video)

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Αν ήμουνα μόνη μου, θα έπεφτα από την ταράτσα» λέει η μητέρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 17:51