search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:43
MENU CLOSE

Ζελένσκι: «Οι εταίροι μας θα έχουν την ευθύνη για την ανθρωπιστική καταστροφή»

09.03.2022 13:11
zelenski_new

Σε σημερινό του (Τετάρτη) μήνυμά του προς τους πολίτες της Ουκρανίας ο πρόεδρος της χώρας Βολοντιμίρ Ζελένσκι, επανέλαβε την πρότασή του για ζώνη απαγόρευσης πτήσεων.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας είπε: «οι ξένοι εταίροι θα έχουν την ευθύνη για την ανθρωπιστική καταστροφή εάν δεν εφαρμόσουν άμεσα την πρότασή μας. Δεν είναι παιχνίδι πινγκ πογνκ, είναι οι ζωές μας. Στείλτε αεροπλάνα».

Παράλληλα, σημείωσε ότι όπως έχει αποδείξει η χώρα του τις δύο τελευταίες εβδομάδες, δεν πρόκειται να παραιτηθεί κανείς.

«Ο εχθρός μπορεί να καταστρέψει τους τοίχους των σπιτιών μας, των σχολείων μας, των εκκλησιών μας. Μπορεί να διαλύσει τις ουκρανικές επιχειρήσεις. Αλλά ποτέ δεν θα φτάσει στην ψυχή μας, στην καρδιά μας, στην ικανότητά μας να ζούμε ελεύθερα» τόνισε μεταξύ άλλων ο Ζελένσκι έκλεισε το μήνυμά του λέγοντας: «Πολεμήστε με τόλμη».

Διαβάστε επίσης:

Στο δελτίο του Star φαντάζονται ότι οι Ουκρανοί τρώνε… ινδικά χοιρίδια! (video)

Διάσημοι σπεύδουν να κάνουν δωρεές για τα παιδιά της Ουκρανίας

Εισβολή στην Ουκρανία: Εκρήξεις ακούγονται στο Κίεβο – Η Ρωσία πολιορκεί την πόλη (Photo/Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:43