search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:56
MENU CLOSE

Απολύθηκαν η αδερφή και ο σύζυγος της Πισπιρίγκου – «Είμαι σοκαρισμένος δεν μπόρεσα να σώσω τα παιδιά μου»

31.03.2022 13:10
aderfi kai sizigos roulas

Σοκαρισμένος από τις εξελίξεις εμφανίζεται ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου και πατέρας των τριών κοριτσιών, Μάνος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου εμφανίζεται συντετριμμένος μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις και φέρεται να έχει πει σε φίλους ότι «δεν κατάφερε να σώσει τα παιδιά του».

Οι ίδιες πληροφορίες που που επικαλέστηκε η ρεπόρτερ της εκπομπής, αναφέρουν ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου ενημερώθηκαν ότι απομακρύνθηκαν από τις δουλειές τους.

Η αδερφή της κατηγορούμενης ενημερώθηκε χθες το απόγευμα από την ψησταριά όπου δουλεύει ενώ ο σύζυγός από τη δική του δουλειά σήμερα το πρωί.

Πολιορκία στο σπίτι της οικογένειας

Υπενθυμίζεται ότι το σπίτι της οικογένειας βρισκόταν από χθες το απόγευμα σε κλοιό εξαγριωμένου όχλου, ο οποίος αποχώρησε αργά τα ξημερώματα.

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε η Πισπιρίγκου

Όπως αναμενόταν η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Μετά και την παραίτηση του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα από την υπόθεση, η κατηγορούμενη μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα 4 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Ευελπίδων υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ έγινε στόχος αποδοκιμασιών από δεκάδες συγκεντρωμένους

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Τεράστια η ποσότητα κεταμίνης που ανιχνεύθηκε στη Τζωρτζίνα – «Θα μπορούσε να σκοτώσει ελέφαντα»

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αφήνει την υπόθεση ο Λύτρας – Παραιτήθηκε από την υπεράσπιση της μητέρας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν έχει ομολογήσει, «δεμένη» η υπόθεση, λέει η ΕΛΑΣ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33