search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:53
MENU CLOSE

Κρήτη: Γονείς μήνυσαν στενό συγγενή για ασέλγεια σε βάρος του 9χρονου γιου τους

09.05.2022 11:46
child_new

Σε μήνυση εναντίον στενού τους συγγενικού προσώπου για ασέλγεια σε βάρος του 9χρονου γιου τους, προχώρησαν γονείς στην Κρήτη.

Η υπόθεση ήδη ερευνάται από την Ασφάλεια της Κρήτης. Οι γονείς περιγράφουν στη μήνυση που κατέθεσαν πριν λίγες ημέρες στην Αστυνομία σοκαριστικά γεγονότα. Επίσης, προσκόμισαν και ιατρική γνωμάτευση παιδοψυχολόγου, που μετά από συνεδρίες κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το παιδί έχει αποπλανηθεί σεξουαλικά κι έχει παρακολουθήσει πορνογραφικό υλικό κυρίως με άνδρες.

Οι γονείς αναφέρουν ότι διαπίστωσαν ξαφνική αλλαγή στη συμπεριφορά του παιδιού τους, το οποίο μάλιστα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Τους τελευταίους μήνες, ο 9χρονος άρχισε να κάνει περίεργες ερωτήσεις σεξουαλικού περιεχομένου, κάτι που δεν είχε συμβεί στο παρελθόν. Εκεί που θορυβήθηκαν έντονα ήταν όταν το παιδί έκανε συγκεκριμένες ερωτήσεις για σεξουαλικές πράξεις, που δεν γνώριζε προηγουμένως, ενώ παράλληλα, άρχισε να παραμελεί τον εαυτό του, την προσωπική του υγιεινή, και έχασε το ενδιαφέρον του για τα μαθήματα και για τις όποιες δραστηριότητές του.

Μετά από την περίεργη συμπεριφορά του παιδιού, οι γονείς προσέφυγαν σε παιδοψυχολόγο και του ανέφεραν όλες τις αλλαγές στη συμπεριφορά του.

Τι αναφέρει η επιστημονική έκθεση του παιδοψυχολόγου 

Μετά από συνεδρίες με τον 9χρονο, ο ειδικός επιστήμονας αναφέρει στην έκθεσή του ότι ο 9χρονος έχει αποπλανηθεί σεξουαλικά κι έχει παρακολουθήσει πορνογραφικό υλικό κυρίως με άνδρες. Μάλιστα, ο παιδοψυχολόγος διαπιστώνει ότι το παιδί σε αυτήν την ηλικία λέει και περιγράψει πράγματα που ούτε ένας ενήλικος δεν θα φανταζόταν.

Σύμφωνα με την επιστημονική έκθεση, όπως αναφέρει το creta24.gr, ο συγγενής είναι πιθανό να προκάλεσε συναισθηματική εξάρτηση στο παιδί. Ο παιδοψυχολόγος κατέληξε ότι το παιδί είναι θύμα χρόνιας σεξουαλικής αποπλάνησης, έκθεσης σε πορνογραφικό υλικό και σεξουαλικής παρενόχλησης.

Αν και ο φερόμενος ως δράστης αρνείται κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται στη μήνυση, οι γονείς επιμένουν ότι ήταν η μόνη κοινωνική συναναστροφή του παιδιού τους. Η προανάκριση της υπόθεσης είναι σε εξέλιξη και αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα, οι κλήσεις για κατάθεση των εμπλεκομένων.

Photo: pixabay.com

Διαβάστε επίσης:

Βύρωνας: Έκλεψαν το όπλο αστυνομικού μέσα από το σπίτι του

Ηράκλειο: «Συλλέκτης» ζώων συνελήφθη για παθητική κακοποίηση 38 σκυλιών

Θανατηφόρες κόντρες σε λεωφόρους της Αττικής με ταχύτητες 260 χλμ την ώρα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:52