search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:10
MENU CLOSE

Μία μένει, μία δεν συνεχίζει στον ΣΚΑΪ

10.05.2022 08:39
kosioni_maleskou_new

Σε αναζήτηση νέας πρότασης για την ψυχαγωγική πρωινομεσημεριανή ζώνη του προγράμματος του ετοιμάζεται να προχωρήσει το επόμενο διάστημα ο ΣΚΑΪ.

Το «Love it» ολοκλήρωσε τον κύκλο του και σύμφωνα με ανθρώπους που είναι σε θέση να γνωρίζουν, επόμενη σεζόν στον ΣΚΑΪ για την Ιωάννα Μαλέσκου δεν θα υπάρχει.

Γενικώς η πρωϊνομεσημεριανή ζώνη του σταθμού φαίνεται να έχει τεθεί σε ένα πρόγραμμα ανασχεδιασμού ώστε να ανανεωθεί και να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που θα παρουσιαστούν τη νέα σεζόν.

Στον κανάλι οι συζητήσεις που έχουν αρχίσει αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί έως το τέλος του μήνα, αναφέρουν κύκλοι του σταθμού.

Στο μεταξύ τα σενάρια για μετακίνηση της διασκεδάζει η Σία Κοσιώνη. Μαζί της και ο σταθμός. Η δημοσιογράφος παραμένει στο κανάλι του Φαλήρου, ανανέωσε σχετικά προσφάτως το συμβόλαιο συνεργασίας της, το οποίο έχει ισχύ και για την επόμενη σεζόν.

Βολιδοσκοπήσεις από άλλο τηλεοπτικό περιβάλλον δεν έχουν γίνει, τονίζει η ίδια, υπογραμμίζοντας ότι δεν έχει κάποιου είδους ανησυχία για αλλαγή εργασιακού περιβάλλοντος. «Σε ένα χρόνο από τώρα πιθανόν να γίνω αποδέκτης διερευνητικών προτάσεων, εάν γίνουν. Όμως σε ένα χρόνο από τώρα ποιος μπορεί να ξέρει», αναφέρει στο topontiki.gr.

Τηλεοπτικοί παρατηρητές προσθέτουν πως από τα χρόνια της κρίσης έχουν αλλάξει πολλά μεταξύ των καναλιών και πως υπάρχουν άτυπες συμφωνίες σε κάποιους τομείς και πρόσωπα να τηρείται το fair play.

Διαβάστε επίσης:

Νέο αθλητικό portal από την ΕΡΤ

Τηλεθέαση: Κέρδισε η άνοιξη το τριήμερο

«Η Τέχνη του δρόμου»: Από ρόδο βγαίνει αγκάθι και από σπρέι… Τέχνη (photos/videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:09