search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 12:16
MENU CLOSE

Ο γκουρού Ηλίας Νικολακόπουλος και η εικόνα του Τσίπρα

20.05.2022 18:12
tsipras54-new

Για να διεκδικήσει με αξιώσεις την διακυβέρνηση στο εξής, ο Αλέξης Τσίπρας οφείλει να αγκιστρωθεί στην κοινωνία, σχολίασε ο πολιτικός επιστήμονας και επικεφαλής της Εφορευτικής Επιτροπής της εκλογικής διαδικασίας του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Νικολακόπουλος, μιλώντας στο ραδιόφωνο Στο Κόκκινο 105,5 το απόγευμα της Κυριακής, μερικές ώρες πριν από τις ανακοινώσεις για το αποτέλεσμα της προεδρικής κάλπης.

Έχουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι επισημάνσεις του.

Σημείωσε πως σήμερα τα πράγματα σήμερα μπορεί να είναι και χειρότερα απ’ ό,τι το 2015 με τα μνημόνια, λόγω της τριπλής συνθήκης της πανδημίας, του πολέμου και της οικονομικής κρίσης. Ωστόσο, αν τότε ο κόσμος έβλεπε στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα το καινούργιο και την ελπίδα της διεξόδου, σήμερα αυτό δεν υπάρχει, εξήγησε.

«Μπορεί ο κόσμος να στρέφεται στον ΣΥΡΙΖΑ λόγω θυμού, όμως την ελπίδα δεν την έχει δει ακόμη και δεν την έχει προσωποποιήσει ακόμη. Το πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα δεν έχει πλέον τη λάμψη του νέου που είχε το 2012 και το 2015, έχει το βαρίδι της διακυβέρνησης και όποιων σφαλμάτων έγιναν, οφείλει όμως να δώσει ένα στίγμα ελπίδας, είναι ζητούμενο να βρει έναν τρόπο να επανανοηματοδοτήσει μια θετική ατζέντα. Βλέπουμε ακόμα την ακτινοβολία που έχει αυτό το πρόσωπο, αλλά δεν είμαστε ακόμη στο σημείο να λέμε ΣΥΡΙΖΑ και ξερό ψωμί» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Τα πρόσωπα που θα κάθονται στην πρώτη σειρά του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ – Η συμβολική κίνηση για την Φώφη Γεννηματά 

ΠΑΣΟΚ: Ποιοι εξέφρασαν δυσαρέσκεια για την παρουσία της Άννας Διαμαντοπούλου στο Συνέδριο 

Η «διατασική» Μαριλίζα χαίρει της εκτίμησης όλων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 12:16