search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:54
MENU CLOSE

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Πάνω από 100 αξιωματικοί της Πυροσβεστικής καλούνται ως ύποπτοι

03.06.2022 21:40
VARIMPOMPI-214-NEW

Καλούνται ως ύποπτοι 107 αξιωματικοί της Πυροσβεστικής για την καταστροφική φωτιά του καλοκαιριού στη Βαρυμπόμπη που έκαψε 100.000 στρέμματα πευκοδάσους.

Μετά τη δημοσίευση του πορίσματος που απέδιδε την έναρξη της πυρκαγιάς σε βραχυκύκλωμα του πυλώνα της ΔΕΗ, φέρεται να καλούνται 107 αξιωματικοί της Πυροσβεστικής ως ύποπτοι για λάθη και παραλείψεις που οδήγησαν στην καταστροφική πυρκαγιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Mega, στη δικογραφία υπάρχουν πορίσματα πραγματογνωμόνων που αναφέρουν ότι δεν υπήρχε εναέρια επιτήρηση, η αντίδραση των πυροσβεστών ήταν καθυστερημένη, ενώ αποδίδονται ευθύνες για τη μεγάλη αναζωπύρωση της επόμενης ημέρας.

Διαβάστε επίσης:

Στην Ελλάδα η εγγονή του Έλβις Πρίσλεϊ – Κάνει διακοπές στην Ύδρα (Photos)

Σήφης Βαλυράκης: Προφυλακιστέοι οι δύο ψαράδες που κατηγορούνται για τον θάνατό του – Τι ισχυρίστηκαν στην απολογία τους

Ηράκλειο: Ελεύθερος οδηγός ταξί που καταγγέλθηκε για βιασμό Βρετανίδας τουρίστριας στα Μάλια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:52