search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:12
MENU CLOSE

Γιάννης Μυλόπουλος: Υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Θεσσαλονίκης ο πρώην πρύτανης;

06.06.2022 17:14
milopoulos76-new

Τον επόμενο υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης φαίνεται ότι ψάχνει η Κουμουνδούρου για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές που θα γίνουν το 2023.

Με δεδομένο ότι η Κατερίνα Νοτοπούλου δεν θα είναι εκ νέου υποψήφια, καθώς θα αφιερωθεί αποκλειστικά στην υποψηφιότητά της ως βουλευτής της Α΄ Θεσσαλονίκης, ο ΣΥΡΙΖΑ βολιδοσκοπεί άλλα πρόσωπα.

Ένα από αυτά, σύμφωνα με  το ένθετο E-ota της εφημερίδας Παραπολιτικά, είναι ο πρώην πρύτανης του ΑΠΘ Γιάννης Μυλόπουλος, πρόσωπο ιδιαιτέρως σεβαστό στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος μάλιστα επί ΣΥΡΖΑ είχε διατελέσει πρόεδρος του Δ.Σ. της Αττικό Μετρό ΑΕ.

Ο κ. Μυλόπουλος έχει ακουστεί ωστόσο και για το ψηφοδέλτιο της Α΄ Θεσσαλονίκης, ωστόσο στελέχη της Κουμουνδούρου προτάσσουν την υποψηφιότητά του για τον δήμο. Μένει να δούμε τι από τα δύο θα γίνει πραγματικότητα, φαίνεται πάντως ότι η πολιτική κερδίζει τον καθηγητή πανεπιστημίου.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: «Δεν θα κάνετε διακοπές φέτος» – Το μήνυμα Ανδρουλάκη που τρόμαξε την Κεντρική Επιτροπή

Γιάννης Οικονόμου: Έντονα παράπονα υπουργών και βουλευτών για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

Προσοχή στην ούγια: να μην γράφει «Πανικός»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:11