search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:23
MENU CLOSE

Νέα Δημοκρατία: Οι δύο βουλευτές που ετοιμάζουν κοινές περιοδείες στον Βόρειο Τομέα

17.06.2022 06:00
neadimokratia_grafeia_new

Ένα έξυπνο τρόπο για να δουν όσο το δυνατόν περισσότερους ψηφοφόρους σκέφτηκαν δύο εν ενεργεία βουλευτές που θα δώσουν τη μάχη του σταυρού ξανά στο Βόρειο Τομέα. 

Ο λόγος για τον Καθηγητή Διεθνών Σχέσεων Δημήτρη Καιρίδη και τον δημοσιογράφο Θεόδωρο Ρουσόπουλο. Οι δυο τους θα ετοιμάσουν κοινές δράσεις το επόμενο διάστημα αναζητώντας ό,τι είναι πιο πολυπόθητο για έναν υποψήφιο τον… σταυρό. 

Το κοινό τους στοιχείο είναι ότι και οι δύο είναι οργανωτικοί, έχουν καλή σχέση με τους «Νεοδημοκράτες» ενώ χαρακτηρίζονται από ήπιο λόγο. Το ατού του Δημήτρη Καιρίδη είναι οι διεθνείς εξελίξεις ενώ ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος έχει μεγάλη κυβερνητική εμπειρία. 

Όπως μαθαίνει το topontiki.gr από την επόμενη κιόλας εβδομάδα οι δυο τους ετοιμάζουν εξορμήσεις στα βόρεια της Αθήνας. Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις τις οποίες σας μεταφέραμε πρόσφατα οι δυο τους δεν κινδυνεύουν να μην επανεκλεγούν, αλλά μία εκλογική μάχη δεν παύει να είναι μάχη. 

Διαβάστε επίσης:

Περιοδεία Ανδρουλάκη στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης – Τι απάντησε όταν τον ρώτησαν για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ (photos)

Νέα Δημοκρατία: «Κόκκινο πανί» για τους βουλευτές ο Νότης Μηταράκης

Σπύρος Καρανικόλας: Τα «κενά» στο Βόρειο Τομέα της ΝΔ δημιουργούν συνθήκες υποψηφιότητας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50