search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 00:47
MENU CLOSE

«Σφραγίστηκε» η συμφωνία μεταβίβασης του Action 24 – Το μάνατζμεντ στον Διονύση Παναγιωτάκη για ένα χρόνο

18.07.2022 17:53
action24_new


Το τυπικό- δηλαδή οι υπογραφές- απομένει για την επισημοποίηση μεταβίβασης του Action 24 από τον Διονύση Παναγιωτάκη στους εφοπλιστές Δημήτρη Μπάκο και Γιάννη Καϋμενάκη.

Το ιδιοκτησιακό καθεστώς μπορεί να άλλαξε στον σταθμό όμως το μάνατζμεντ θα παραμείνει για τουλάχιστον ένα έτος στον Διονύση Παναγιωτάκη.

Οι τελικές επαφές, κατά επιχειρηματικές πηγές, ολοκληρώθηκαν νωρίτερα σήμερα (18/7), ενώ στα τέλη της περασμένης εβδομάδας είχε ενημερωθεί το ανθρώπινο δυναμικό του καναλιού.

Με αυτό ως δεδομένο εκφράστηκε- όπως υποστηρίζεται- η διαβεβαίωση ότι μεταβολές δεν θα γίνουν στο έμψυχο δυναμικό του σταθμού.

Ο Γιάννης Σαραντάκος, ως διευθυντής του ειδησεογραφικού τομέα, έχει ήδη αρχίσει επαφές με δημοσιογράφους για την ενίσχυση του σταθμού.

Από το Σεπτέμβριο, σύμφωνα με τους σχεδιασμούς που έχουν γίνει γνωστοί προς το παρόν, επιθυμία είναι το κανάλι να εκπέμπει 12ωρο ζωντανό πρόγραμμα με δελτία ειδήσεων, ειδησεογραφικές και αθλητικές εκπομπές αλλά και με μίσθωση ξένου προγράμματος (σειρές και ταινίες).
Δορυφόροι των δύο επιχειρηματικών πλευρών αλλά και δημοσιογραφικοί κύκλοι εξέφρασαν την πεποίθηση ότι τις προσεχείς ημέρες θα πραγματοποιηθούν επίσημες γνωστοποιήσεις για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του καναλιού.

Διαβάστε επίσης:

Σταύρος Νικόλας Νιάρχος: Παραμένει υπό κράτηση στο Κονγκό ο Ελληνοαμερικανός δημοσιογράφος – Ο λόγος σύλληψής του

Σειρά ντοκιμαντέρ για τον Μπόρις Τζόνσον από το Channel 4

Survivor – Μαρτίκας: Τι είπε για τον νικητή Στάθη Σχίζα και την αντίδραση της Αντωνά (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03