search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 11:37
MENU CLOSE

Η αποκαλυπτική φωτογράφιση της Demi Rose στη Σαντορίνη (Photos)

07.10.2022 15:45
demi rose 1

Είκοσι εκατομμύρια εγκεφαλικά μοίρασε, με αγάπη από την Σαντορίνη, το μοντέλο Demi Rose, που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες από τις διακοπές της στη Σαντορίνη.

Οι 20 εκατομμύρια ακόλουθοι της Demi Rose  στο Instagram, την είδαν με ένα εξαιρετικά μικροσκοπικό μπικίνι, να ποζάρει σε  πισίνα με ένα ποτήρι σαμπάνια στο χέρι.

Η Demi Rose δεν άφησε και πολλά στη φαντασία των φίλων της, καθώς το σώμα της λούζεται στον ήλιο του αιγαιοπελαγίτικου νησιού.

Το 26χρονο μοντέλο προκάλεσε αναστάτωση, επιλέγοντας μέικ-απ σε μπρονζέ αποχρώσεις, τις οποίες αναδεικνύει ο φακός στην μίνι-φωτογράφιση στην πισίνα.

Η φωτογράφιση αυτή έγινε λίγο μετά τις αποκαλύψεις της Demi Rose για τη σεξουαλικότητά της. Η Demi Rose βρέθηκε στο προσκήνιο μετά τη σχέση της με τον ράπερ Tyga, αλλά μιλώντας με φίλους της στο Instagram παραδέχτηκε πως είναι ανοιχτή και σε σχέσεις με γυναίκες.

Ερωτηθείσα «αγόρια ή κορίτσια;», η Demi Rose απάντησε: «Πέρασα μια φάση που μού άρεσαν τα κορίτσια περισσότερο από τα αγόρια. Τώρα με ενδιαφέρουν περισσότερο τα αγόρια. Εξαρτάται…»

Κι όταν της ζήτησαν λεπτομέρειες για τον χαρακτήρα του ανθρώπου με τον οποίον θα ήθελε να βγαίνει, η Demi Rose είπε πως θέλει να «προκαλεί έμπνευση, εμπιστοσύνη, να έχει μεγάλη καρδιά και ανοιχτό μυαλό, ευγενικός, φιλόδοξος».

Το 2020 το μοντέλο με βίντεο που ανάρτησε εξομολογήθηκε ότι «όταν ήταν παιδί της είχαν φερθεί βίαια», αλλά στη συνέχεια διευκρίνισε ότι δεν επρόκειτο για «βία από τους γονείς».

Διαβάστε επίσης:

Λουκία Παπαδάκη για Χρήστο Πολίτη: «Μετά από αυτή τη θηριώδη καριέρα νομίζω ότι δικαιούται να ομιλεί όπως θέλει»

Καίτη Γαρμπή: Απαντά με εξώδικο στο κέντρο που εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης (Video)

Μαρία Ιωαννίδου: «Θα κάνω μήνυση στη Google για την ηλικία μου – Με εξέθεσαν» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 11:37