search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 19:17
MENU CLOSE

Kanye West: Η βιομηχανία μόδας θέλει από την Κιμ «να βγάλει τον κ@… της έξω» (Video)

07.10.2022 16:33
kanye west new

Ιδιαιτέρως ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Kanye West για τον τρόπο με τον οποίον η βιομηχανία της μόδας αντιμετωπίζει την Kim Kardashian, λέγοντας πως θέλουν «να βγάλει τον κ@… της έξω», αδιαφορώντας για το γεγονός ότι είναι χριστιανή και μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Ο 45χρονος μουσικός και πατέρας των παιδιών της τηλεπερσόνας, μιλώντας στο Fox News ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Κιμ είναι χριστιανή, αλλά υπάρχουν άνθρωποι  που θέλουν να βγει στο περιοδικό Interview και να δείξει το κ@… της, ενώ είναι μία γυναίκα 40 και κάτι, πολυεκατομμυριούχος, με τέσσερα παιδιά και έτσι είναι η μόδα… πως θέλουν να την παρουσιάζουν».

Ο Kanye West πρόσθεσε ότι «υπάρχει μια εικόνα υπερ-σεξουαλικότητας και πράγματα που δεν θα ήθελα να δω για τη γυναίκα μου και σίγουρα όχι για τις κόρες μου στο μέλλον, μόνο και μόνο για να πουλήσουν ένα προϊόν».

Ο μουσικός επέρριψε ευθύνες για την υπερέκθεση της πρώην συζύγου του στους ανθρώπους που φροντίζουν για τη δημόσια εικόνα της, οι οποίοι –όπως είπε- «της λένε ακόμα και τι πρέπει να φοβάται».

Ο βραβευμένος με Grammy μουσικός επέκρινε επίσης τα Μέσα Ενημέρωσης για τον τρόπο που τον αντιμετώπισαν μετά τον χωρισμό από την σύζυγό του.

«Τα Μέσα Ενημέρωσης με χλεύασαν γιατί πήρα ένα σπίτι δίπλα στην Κιμ για να βλέπω τα παιδιά μου και έφτασαν να πουν ότι  ήθελα να καταδιώξω την ίδια και τον νέο της φίλο (τον Πιτ Ντέιβιντσον) γιατί αγόρασα το σπίτι ακριβώς δίπλα για να βλέπω τα παιδιά μου», είπε ο πρώην σύζυγος της τηλεπερσόνας.

Διαβάστε επίσης:

Η αποκαλυπτική φωτογράφιση της Demi Rose στη Σαντορίνη (Photos)

Λουκία Παπαδάκη για Χρήστο Πολίτη: «Μετά από αυτή τη θηριώδη καριέρα νομίζω ότι δικαιούται να ομιλεί όπως θέλει»

Καίτη Γαρμπή: Απαντά με εξώδικο στο κέντρο που εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 19:14