search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:13
MENU CLOSE

Σάρον Στόουν: Διεγνώσθη με νέο όγκο και υπεβλήθη σε επέμβαση – Πώς το ανακάλυψε

02.11.2022 18:35
saron_stone-new

Σε μία σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε η Σάρον Στόουν, καθώς μοιράστηκε μέσω των λογαριασμών της στα social media πως αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Mάλιστα έκανε γνωστό ότι η αρχική διάγνωση για το πρόβλημά της ήταν λανθασμένη, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε μια αχρείαστη χειρουργική επέμβαση.

Καθώς ο πόνος συνεχιζόταν και χρειάστηκε να κάνει δύο επισκληρίδιες ενέσεις, πήγε σε άλλον γιατρό, ο οποίος εντόπισε έναν μεγάλο ινομυωματώδη όγκο που πρέπει να αφαιρεθεί.

«Μόλις είχα μία ακόμη λανθασμένη διάγνωση και μία λανθασμένη επέμβαση. Με τον πόνο να χειροτερεύει διαρκώς ζήτησα δεύτερη γνώμη: Τελικά, είχα ένα μεγάλο ινομύωμα που έπρεπε να αφαιρεθεί», έγραψε αρχικά και στη συνέχισε στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες. «Απευθύνομαι στις γυναίκες ειδικά: Ζητήστε δεύτερη γνώμη! Μπορεί να σας σώσει τη ζωή!».

«Θα βρίσκομαι σε περίοδο ανάρρωσης για 4 με 6 εβδομάδες ακόμα. Ευχαριστώ για τη φροντίδα. Είναι όλα καλά», κατέληξε και έκλεισε το μήνυμά της με ένα emoji δυνατού χεριού.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Σάρον Στόουν χρειάζεται να υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου.

Πέρυσι, στα απομνημονεύματά της αποκάλυψε πως το 2001 οι γιατροί χρειάστηκε να αφαιρέσουν καλοήθεις όγκους από το σώμα της που ήταν «γιγαντιαίοι, μεγαλύτεροι από το στήθος μου».

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Κατσανδρή: «Αποπειράθηκαν να με βιάσουν στα 19 μου» (Video)

Σμαραγδής κατά του Ντάνου: «Προσπάθησαν να τον επιβάλλουν για να παίξει τον Υψηλάντη» (video)

Βασίλης Μπισμπίκης και Ηλιάνα Μαυρομάτη α λά… Sons of Anarchy (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:09