search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 17:01
MENU CLOSE

Ιωάννα Κολοβού: Συγκέντρωση αλληλεγγύης για την έξωσή της (Photos/Videos)

21.11.2022 17:40
ZOGRAFOU POREIA

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών σε συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω από το σπίτι της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού, μετά τη νέα απόπειρα έξωσης από το σπίτι της για χρέη 15.000 ευρώ.

Γείτονες, τοπικοί φορείς, συνδικάτα, φοιτητές και κόμματα της Αριστεράς επιφύλαξαν θερμή συμπαράσταση στην κ. Κολοβού.

Κρατώντας πανό που έγραφαν: «Κάτω τα χέρια από την λαϊκή κατοικία» πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να δηλώσει την υποστήριξή του στη δημοσιογράφο.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας, πάντα θα είναι το όπλο μας. Και εγώ μαζί σας θα είμαι, σε κάθε πρόβλημα» δήλωσε η Ιωάννα Κολοβού στους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί για να την υποστηρίξουν.

Μετά τη συγκέντρωση έξω από το σπίτι, ξεκίνησε πορεία προς την πλατεία Γαρδένιας στου Ζωγράφου.

Το πρωί της Δευτέρας (21/11), αστυνομικοί, παρουσία δικαστικό επιμελητήέσπασαν την πόρτα προκειμένου να γίνει η έξωση της ιδιοκτήτριας, καθώς έχασε την πρώτη της κατοικία λόγω χρεών 15.000 σε πιστωτικές κάρτες.

«Σπάσανε την πόρτα και ο κλητήρας με χτύπησε. Με κλειδαρά και ηλεκτρικό πριόνι την έσπασαν. Δεν έχω σπίτι να μείνω, θα μένω σε σπίτια φίλων. Από τις 5:30 είχαν έρθει», είπε νωρίτερα η κ. Κολοβού στο OPEN.

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η ομάδα «Ζωγράφου Ανυπότακτη Πόλη» στο Facebook, όπου η πόρτα της μοναδικής κατοικίας της δημοσιογράφου είναι διαλυμένη:

Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ δημοσιεύματα για άσκηση σωματικής βίας

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, εξέδωσε πριν από λίγο ανακοίνωση, όπου διαψεύδει τις αναρτήσεις ιστοσελίδων πως αστυνομικοί χρησιμοποίησαν σωματική βία κατά την διαδικασία έξωσης της συνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού, από το σπίτι της στου Ζωγράφου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ αναφέρει:

«Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα αναφερόμενα σε σημερινές αναρτήσεις ιστοσελίδων περί άσκησης σωματικής βίας σε βάρος ημεδαπής, έπειτα από διαδικασία έξωσης από την οικία της, στην περιοχή του Ζωγράφου, από αρμόδιο δικαστικό επιμελητή, πρωινές ώρες σήμερα 21-11-2022, διαδικασία για την οποία ζητήθηκε η συνδρομή της αστυνομίας από τον δικαστικό επιμελητή».

Διαβάστε επίσης:

Κατάληψη σε σχολείο στα Άνω Λιόσια για σεξουαλική παρενόχληση σε 16χρονη μαθήτρια από καθηγητή

Αιχμές ΑΔΑΕ για το νομοσχέδιο για την ΕΥΠ – «Ανεπαρκείς οι εγγυήσεις διαφάνειας»

Πάτρα: Eλεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 70χρονος που έσερνε το σκύλο του με το αυτοκίνητο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 17:01